Beek en Bos

Zorgcentrum Beek & Bos is een zelfstandig  ouderencentrum in Heythuysen. Huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn bij ons sleutelbegrippen. Dat geldt zowel voor onze bewoners, onze cliënten van de Dagbesteding en van de Thuiszorg als voor de mensen die bij ons werken. Sinds 2013 draagt Beek en Bos het PREZO Gouden Keurmerk in de Zorg. De prestaties die de medewerkers en de organisatie leveren aan de cliënt staan hierbij centraal.

We zien een duidelijke trend dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Mede door bijvoorbeeld ons wijkteam, het Servicepakket en de maaltijden voor Tafeltje-dek-je maken wij dit voor heel veel mensen mogelijk.

Dit betekent dat ouderen vaak pas naar ons Zorgcentrum verhuizen als zelfstandig wonen echt niet meer gaat. Bij ons wonen mensen met lichamelijke handicaps en mensen met dementie. Eigenlijk kunnen alle mensen met een zorgindicatie bij ons wonen. Wonen bij Beek & Bos betekent dat de cliënt binnen ons Zorgcentrum een eigen appartement en sanitair heeft en dat wij afhankelijk van de hulpvraag onze zorg- en dienstverlening op de situatie aanpassen. 

Spreekt dit jou aan? Bekijk dan onze mogelijkheden voor jou binnen ons team!