BoSec Medical

Bosec Medical is een vooraanstaande aanbieder van hoogwaardige medische zorgdiensten, met een sterke focus op acute zorg in de breedste zin van het woord in vaak niet alle daagse omstandigheden.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Edric van den Hof, personeelszaken

Bel: 06-28401400

Onze ervaren en toegewijde teams staan klaar om medische hulp te bieden in diverse, vaak uitdagende omstandigheden. Wij zijn gespecialiseerd in evenementenhulpverlening, repatriëring en medische hulpverlening in de industriële sector.

Onze Dienstverlening:

 • Evenementenhulpverlening: Bosec Medical levert medische ondersteuning bij een breed scala aan evenementen, waaronder festivals, concerten, sportwedstrijden zoals wielerkoersen en andere grote bijeenkomsten. Wij werken met alle zorgniveaus die benodigd zijn conform de veldnorm evenementenzorg. Ons team van professionele hulpverleners zorgt ervoor dat bezoekers en deelnemers snel en effectief de juiste medische zorg ontvangen wanneer dat nodig is.
 • Repatriëring: Wij verzorgen de repatriëring van Nederlanders die in buitenlandse ziekenhuizen liggen. Binnen Europa doen wij dit met onze moderne ambulances die aangepast kunnen worden naar het zorg niveau zoals gevraagd wordt, en buiten Europa regelen wij de repatriëring per vliegtuig samen met onze partners. Onze prioriteit is het veilig en comfortabel terugbrengen van patiënten naar hun thuisland.
 • Medische Hulpverlening voor de Industriële Sector: Wij leveren uitgebreide medische ondersteuning aan industriële locaties. Dit omvat onder andere bedrijfsambulancediensten en medische dienstverlening op de werkvloer. Onze diensten zijn ingericht om de gezondheid van werknemers te waarborgen, vooral in risicovolle omgevingen en omstandigheden.

Waarom werken bij ons?

Bij Bosec Medical bieden we een uitdagende en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Onze verpleegkundigen en medisch specialisten werken vaak buiten hun comfortzone en krijgen de kans om zich voortdurend te ontwikkelen.

Wij bieden:

 • Professionele Ontwikkeling
  Doorlopende trainingen en opleidingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en te verbeteren in alle facetten van acute zorg.
 • Veelzijdige Ervaringen
  Werken in diverse omgevingen, van grote evenementen tot industriële locaties en internationale ritten.
 • Betekenisvol werk
  De kans om een directe en positieve impact te maken op de gezondheid van mensen in noodsituaties in uitdagende omstandigheden.

Onze Visie:

Bij Bosec Medical streven we naar het leveren van de hoogste kwaliteit zorg, altijd en overal. Wij geloven in het verleggen van de grenzen van traditionele zorg en het aanbieden van flexibele, toegankelijke medische diensten die voldoen aan de behoeften van onze patiënten en cliënten. Kortom, de juiste zorg op het juiste moment.

Werken in een dynamische omgeving waar je een verschil kunt maken?

Sluit je dan aan bij Bosec Medical en help ons de toekomst van medische zorg vorm te geven!