Careflex

Maak met ons het leven van elke cliënt beter, mooier & leuker

Bouw mee aan een fijn leven voor kwetsbare mensen met de meest uitdagende zorgvragen. Om die impact te maken heb je tijd, mentale ruimte en aandacht voor je cliënten nodig. Bij Careflex doen we er alles aan om dat mogelijk te maken. Maar daar hebben wij de juiste mensen voor nodig. Wil je deel uitmaken van ons team?

Draag bij aan de beste zorg, nu én later

Als je op zoek bent naar een uitdaging in de zorg, dan is Careflex iets voor jou. Als Careflexer ondersteun je verschillende instellingen bij het leveren van de meest complexe zorg aan één of enkele cliënten, wanneer zij daar door gebrek aan tijd of vaardigheden extra hulp bij nodig hebben. Op projectbasis nemen jij en je collega’s de zorgtaken van het team geheel of gedeeltelijk over. Die uitdagende taak is weggelegd voor alleen de beste zorgprofessionals; je mag jezelf dus zeker tot de top van jouw vakgebied rekenen. Doordat je jouw waardevolle skills inzet op de plek waar die het hardst nodig zijn, kun je een écht verschil maken—zowel voor je cliënt als voor de instelling. Dankzij jouw inzet verbeteren we de zorg op structurele wijze. Zo werken we samen aan ieders kwaliteit van leven.

Werk waar en wanneer je wilt

Waar en voor hoe lang je ondersteuning biedt is volledig afhankelijk van de behoefte én jouw eigen wensen. Zo kun je aan de slag in de ggz, jeugd-, gehandicapten- of ouderenzorg, eenmalig of juist voor een langere periode. Wel werk je altijd binnen een hecht en verbonden team van collega’s, waarvan de samenstelling wisselt bij ieder project. Zo leer je een heleboel mede-Careflexers goed kennen. Bij ons heb je bovendien geen vaststaande uren of beperkingen rondom onbetaald verlof. Je kunt je rooster dus zelf inrichten en hebt veel regie in het bepalen waar, wanneer én hoeveel je werkt. Klink dit als iets voor jou? Onze flexibele vacatures voor de zorg geven je de ruimte om te werken waar en wanneer je maar wilt.

Waarom werken bij Careflex?

Wat maakt werken bij Careflex interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag:

Uitdaging

Door de afwisseling in zorgtaken en instellingen is geen dag hetzelfde en kun je bij ons uiteenlopende ervaring opdoen. Heb je juist al een hoop jaren als zorgprofessional achter de rug? Dan kun je je expertise ten volle benutten in het ondersteunen van cliënten met de meest complexe zorgvragen.

Volledige aandacht voor de cliënt

Doordat je zorg verleent aan een beperkt aantal cliënten, of een instellingsteam hierin ondersteunt, kun je al je tijd en aandacht op hun zorgvraag richten. Ook hoef je je niet bezig te houden met tijdrovende administratie. Zo kun jij je energie gebruiken voor dat wat er echt toe doet en werk je met meer voldoening.

Flexibiliteit & vrijheid

Bij Careflex heb jij de touwtjes in handen. Je hebt veel regie over hoeveel, waar en wanneer je werkt. Dat geeft je controle over je werkdruk. Bovendien kun je aan meerdere projecten tegelijkertijd werken. Ondanks dat je je met complexe casussen bezighoudt, zorgt die afwisseling voor lucht en een gezonde emotionele afstand. Zo behoud je je werkplezier en scherpe blik.

Professionele ondersteuning & ontwikkeling

Bij Careflex zorgen we ervoor dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen—nu én later. Dit betekent dat we je bijstaan met persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching, maar je ook helpen met het volgen van trainingen, binnen onze opleidingstak of daarbuiten. Daarnaast heb je bij ons volop kansen om door te groeien en je volgende zorgstap(pen) te zetten.

Echt impact maken

Als Careflexer zet je jouw talenten in waar die het hardst nodig zijn. Met je frisse blik en waardevolle expertise help je zorginstellingen duurzame oplossingen te creëren voor uitdagende vraagstukken. Hiermee richt je je niet alleen op het verbeteren van het leven van de cliënt, maar ook van de kwaliteit van de zorg in bredere zin. Zo kun jij een écht verschil maken.

De Careflex-familie

Wij zijn ooit gestart als familiebedrijf; dat zit nog altijd in ons DNA. We willen graag dat jij je bij ons thuis voelt, je gewaardeerd voelt, je onderdeel voelt van ons team en jezelf kunt zijn. Dat gevoel creëren we samen door persoonlijke aandacht en gezamenlijke activiteiten. Ook zorgen we ervoor dat er voldoende momenten zijn waarop jij de verbinding kunt vinden met je collega’s en zorgmanager.

Onze cultuur: vrijheid & verbondenheid

Bij ons werk je vrij en flexibel, maar je staat er niet alleen voor. Wij geloven in de kracht van eigen regie, maar weten dat je daar het meest van geniet als je het óók samen kunt doen. Wanneer je met je collega’s kunt toewerken naar een doel en jouw pad met een ander kunt delen. Bij Careflex combineren we de twee werelden van individuele vrijheid en gezamenlijke verbondenheid. Dat betekent dat we je alle ruimte geven, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat je je bij ons echt thuis voelt. Zo blijven we door gezamenlijke activiteiten in contact met elkaar. Bekijk alle Careflex vacatures. 

Ook staan we voor je klaar met intensieve begeleiding, persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Zo kun je ons team aan zorgmanagers altijd bereiken en ga je met jouw zorgmanager minimaal vier keer per jaar met elkaar om tafel zitten om jouw ontwikkeling te bespreken. Werken in de zorg is topsport en vraagt een grote verantwoordelijkheid—dat weten wij. Daarom doen we er alles aan om jou de ondersteuning te geven die je hierbij nodig hebt.

Careflex helpt je groeien

Ook vinden we het belangrijk dat jij kunt blijven groeien. Hoe precies, dat bepaal je zelf. Bij ons kun je kiezen uit verschillende trainingen, intern of bij een van onze partners. Elke training staat gelijk aan een bepaald aantal punten; per dienstjaar vragen we je om 5 van zulke ontwikkelpunten te behalen. Zo stimuleren we jou om te blijven werken aan je eigen groei, en kun je er tegelijkertijd op vertrouwen dat hier ook genoeg tijd en ruimte voor is.

Wil je meer trainingen volgen? Ga je gang! Je kunt zelf kiezen waarin je je wilt ontwikkelen en hoe je dit wilt combineren met werk. Zo zorgen we ervoor dat jij kunt blijven leren en groeien op jouw manier.