Zorgcentrum Ave Maria, Geulle

Ave Maria in Geulle, prachtig gelegen aan de Mergellandroute! Een zorgcentrum met aanleunwoningen en een wijkfunctie in het mooie heuvelland.

Vanuit Ave Maria (2006) wordt een breed scala aan zorg en diensten aangeboden, zowel voor de bewoners van het zorgcentrum als voor de bewoners van de aanleunwoningen en de wijkbewoners.

Ave Maria is geheel gebouwd en ingericht naar de eisen en wensen van de huidige en toekomstige bewoners met ondersteuning van de moderne technologische mogelijkheden. Vanuit het zorgcentrum worden paramedische diensten aan huis geleverd: o.a. fysio- en ergotherapie. Voor thuiswonende cliënten is het mogelijk welzijnsarrangementen af te sluiten en/of gebruik te maken van warme maaltijden. 
Naast en verbonden met het zorgcentrum zijn aanleunwoningen gerealiseerd, die gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het zorgcentrum. In het zorgcentrum zijn een restaurant, winkel, internetcafé, bibliotheek, kapsalon, pedicure en schoonheidsspecialiste gehuisvest. De voorzieningen in het zorgcentrum zijn toegankelijk zowel voor cliënten in huis alsook voor mensen van buitenaf.


Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Janine Hochstenbach, recruiter

Bel: 045-5637420 Stel je vraag via