Zorgcentrum Bronnenhof, Brunssum

Zorgcentrum Bronnenhof, gebouwd op heilzame bronnen in een bosrijke omgeving in Brunssum, kenmerkt zich door haar kleinschaligheid, huiselijkheid en aandacht voor een persoonlijke invulling van het leven van haar cliënten.

Bronnenhof biedt huisvesting, verzorging en verpleging aan 49 psychogeriatrische cliënten. In de indeling is gekozen voor kleinschaligheid, er zijn wooneenheden gecreëerd voor 14 of 7 cliënten. 

Iedere cliënt heeft zijn of haar eigen appartement en mag dit appartement -buiten de standaard inrichting van bed en nachtkastje- naar eigen smaak inrichten. Omdat men beschikt over een eigen appartement, is het ook mogelijk vast te houden aan een ritme zoals men thuis gewend was, zoals het slapen en opstaan. Ook de activiteiten zijn in het bijzonder gericht op de activiteiten die de cliënt thuis ook dagelijks meemaakte. 

Het sociale netwerk, familie en vrienden beschouwen wij als belangrijk goed van de cliënt. Zij krijgen dan ook ten volle de gelegenheid de cliënt te blijven ondersteunen en waar nodig te vertegenwoordigen.

 

Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Janine Hochstenbach, recruiter

Bel: 045-5637420 Stel je vraag via