Diagnostiek voor U

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief op verschillende (deel-)gebieden van de eerstelijns gezondheidszorg. Zoals medisch diagnostisch onderzoek (biometrie, echo-onderzoek, röntgen, bloedonderzoek), advies- en ondersteuning, sturingsinformatie en bedrijfsondersteuning. Diagnostiek voor U heeft onder andere vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Panningen, Weert, Goes en Roosendaal.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met onze afdeling HRM

Bel: 040 - 2141140

Bij Diagnostiek voor U werken ca. 500 medewerkers. Het is een innovatieve en flexibele organisatie, die continue inspeelt op de ontwikkelingen in de zorgmarkt. Diagnostiek voor U is onderdeel van de overkoepelende organisatie “Stichting Synergos”. Onder Stichting Synergos vallen ook: Meetpunt Kwaliteit en Justus Medisch Centrum. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website.

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s!

Werken bij Diagnostiek voor U betekent werken bij een dynamische organisatie in de gezondheidszorg waarbij aandacht is voor de cliënt. Wij scoren een 8,4 op klanttevredenheid en daar zijn we trots op!

Regelmatig zijn wij op zoek naar gastvrije collega’s die zich betrokken voelen bij cliënten en partners. Collega’s die bij willen dragen aan onze missie: het leveren van zinnige en zuinige zorg in de nabijheid van de cliënt.

Een werkplek voor U

Diagnostiek voor U kent diverse functies met ruime opleidingsmogelijkheden. Als innovatieve en flexibele organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bieden je een interessante en uitdagende werkomgeving, waarin veel aandacht wordt besteed aan jouw welbevinden.

Heb jij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? Vind je daarnaast samenwerken belangrijk én ben je inventief? Kortom: wil jij ons komen versterken?