Maastricht UMC+

Hartverwarmende patiëntenzorg, toonaangevend wetenschappelijk onderzoek en inspirerend onderwijs. Alle ingrediënten voor een toekomstbestendige en duurzame gezondheidszorg. Mogelijk gemaakt door gedreven mensen met oog voor verbinding. Met heel ons hart voor een gezonde toekomst. Dat is wie wij zijn. Dat is het Maastricht UMC+.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Werving & Selectie

Een universitair medisch centrum dat wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en zorg verbindt en zo een ideale voedingsbodem vormt voor innovatie. Wij bieden uitgebreide basiszorg, maar onderscheiden ons nationaal en internationaal ook in hoog-complexe en zeer gespecialiseerde zorg. 

Ontdek de Basis Acute Zorg (BAZ) opleiding

De BAZ-opleiding vormt de basis voor de acute zorg. Tijdens de opleiding kijk je mee op 6 verschillende afdelingen. Hier werken dedicated professionals samen aan de behandeling van patiënten die acuut zorg nodig hebben. Je komt te werken op de Intensive Care (IC), spoedeisende hulp (SEH), Medium Care (MC), Recovery, Acute Opname Afdeling (AOA) en Cardiac Care Unit (CCU). Zo ontdek je snel wat het beste bij je past en naar welke afdeling je wilt doorstromen. De BAZ-opleiding duurt 6 maanden. Je krijgt 16 dagen les op de MUMC+ Academie en leert de rest op de werkvloer. Wat je leert, kun je dus meteen toepassen in de praktijk. Lees het verhaal van Bruce!

ONTDEK ALLES OVER DE BAZ OPLEIDING
 

Werken bij het Maastricht UMC+ betekent werken in een dynamische omgeving met volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Ben jij sterk in mensenwerk en kies je met heel je hart voor een gezonde toekomst, persoonlijke groei en ontwikkeling? Bekijk dan ook eens werkenbijmumc.nl.