MeanderGroep

Leid je eigen leven, zo thuis mogelijk!

Elke vorm van dienstverlening die Meander biedt, is erop gericht om mensen de regie over hun eigen leven te laten behouden en zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Wij bieden 24 uur per dag diensten bij mensen thuis en dicht bij huis aan. Voor de kleine groep waarvoor zelfstandig wonen niet meer haalbaar is, bieden wij woonvoorzieningen aan; zoveel mogelijk kleinschalig en per wijk opgezet. Jaarlijks verlenen we zorg aan meer dan 20.000 klanten van alle leeftijden. Met ongeveer 5.500 medewerkers zijn wij één van de grootste werkgevers in de regio én drie jaar op rij bekroond tot aantrekkelijkste werkgever van (Zuid-)Limburg.

Heb je een vraag voor ons?

Meander verandert mee

De wereld om ons heen verandert en Meander verandert mee. Omdat wij het graag goed willen blijven doen; voor de klant die steeds langer thuis woont en voor de klant in het verpleeghuis. Met meer oog voor preventie en kwaliteit van leven en minder nadruk op zorg alleen. Wij kiezen bewust voor ontzorgen in plaats van zorgen voor. Meander wil het tevens goed doen voor zijn medewerkers. Wij streven naar een organisatie die medewerkers inspireert en uitdaagt om de zorg van de toekomst mee vorm te geven. Zowel onze klanten als onze medewerkers krijgen de regie in eigen handen.

Geef kleur aan je baan!

Wij vertrouwen in onze zorgprofessionals en geven hen de ruimte om zelf vorm en kleur te geven aan hun werk. Iedereen is anders en daarom bewegen wij graag met je mee! Dit doen wij door:

  • Collega’s mee te laten denken over de invulling van hun werkzaamheden. Zo leveren we maatwerk, waarin jouw wensen centraal staan;
  • Passende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden aan ál onze medewerkers te bieden. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou de ruimte te geven om je te ontwikkelen;
  • Innovatie hoog in het vaandel te hebben staan;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden, zoals een eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon), 50% korting op je sportabonnement, mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan en korting op je aanvullende zorgverzekering.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Meander? Onze recruiters Jeannine, Maxime, Maureen en Lotte staan voor je klaar!