MeanderGroep

'Meander gaat voor jouw ultieme droombaan”!

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Karin, Jill en Jeannine, recruiters

Bel: 045-5616130 Stel je vraag via

Wie zijn wij?  “Mensen met aandacht!”
MeanderGroep is al drie jaar op een rij de meest aantrekkelijke werkgever van Zuid-Limburg. Wij zijn de meest complete zorgaanbieder van de regio. Wij bieden onze zorgdiensten aan op de gebieden preventie, wonen, welzijn zorg én gemak. Meander biedt hierbij 24 uur per dag thuis en dicht bij huis diensten aan. Voor de klanten waarbij zelfstandig wonen niet meer haalbaar is, bieden wij kleinschalige, maar ook grootschalige woonvoorzieningen aan. Dit is natuurlijk afhankelijk van de wensen en behoeftes van onze klant. Wij richten ons op het verlenen van de beste zorg voor de klant. Dit komt tot uiting doordat wij ernaar streven de klant zo lang mogelijk de regie over zijn leven te laten houden.

Binnen onze organisatie werken mensen met aandacht. Wij vertrouwen in onze zorgprofessionals en geven hen de ruimte om zoveel mogelijk zelf vorm te geven aan hun werk. Wij staan bekend als een zorgorganisatie waarin van elkaar leren en stimuleren centraal staat. Wij verlenen niet alleen zorg aan de klanten, maar hebben ook zorg voor onze medewerkers. Alleen zo wordt de optimale zorg voor de klant gerealiseerd.

Wat bieden wij? “Maatwerk”
Meander staat bekend om haar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale match. Hierbij kijken wij naar jouw wensen, kwaliteiten en competenties en welke functie hier het beste bij aansluit. Wanneer hiervoor bij- of omscholing nodig is, dan faciliteren wij hierin. Wij kijken niet alleen vanuit het oogpunt van de organisatie, maar ook vanuit het oogpunt van jou. Meander gaat samen met jou voor je droombaan! Daarnaast bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden waarin duurzaam ondernemen en vitaliteit meegenomen wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in het werk, dat ze gezond en fit zijn en dat er sprake is van een goede privé en werk balans.

Wil jij samen met onze 5500 collega’s een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de zorg? Ben je nieuwsgierig naar jou mogelijkheden binnen Meander?

Onze recruiters Karin, Jill en Jeannine staan voor je klaar!
 

Onderstaand filmpje van de banenmarkt november 2020 geeft aan waar de Meander voor staat en welke mensen Meander zoal zoekt!