MeanderGroep

“Creëer jouw mooiste baan binnen MeanderGroep!”

Leid je eigen leven, zo thuis mogelijk!
Dat is waar wij binnen MeanderGroep voor staan. MeanderGroep is de meest complete zorgaanbieder van de regio Zuid-Limburg. MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in Parkstad. Met bijna 5.500 werknemers verlenen we dagelijks de zorg die nodig is. Met zo'n groot aantal medewerkers zijn we een van de grootste werkgevers in de regio. Jaarlijks helpen onze mensen bijna 20.000 inwoners in Parkstad. MeanderGroep Zuid-Limburg is weliswaar een grote zorgaanbieder, maar heeft zijn dienstverlening kleinschalig georganiseerd, onder andere via buurtgerichte teams in de thuiszorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Binnen onze organisatie werken mensen met aandacht. Wij vertrouwen in onze zorgprofessionals en geven hen de ruimte om zoveel mogelijk zelf vorm en kleur te geven aan hun werk. Wij staan bekend als een zorgorganisatie waarin van elkaar leren en stimuleren centraal staat. Wij verlenen niet alleen zorg aan de klanten, maar hebben ook zorg voor elkaar!

Geef kleur aan je baan!
Kleur. Je vindt het overal, ook in je werk! In nieuwe uitdagingen; in de fijne collega’s om je heen; in de afwisseling in je werkzaamheden. Zó geef je met je eigen pallet kleur aan je baan en maak je van je werk, je meesterwerk.

Heb je een vraag voor ons?


Werken bij MeanderGroep betekent zelf kleur geven aan je baan. En omdat iedereen anders is en er ook wel eens buiten de lijnen wordt gekleurd, bewegen wij met je mee. Zo doen wij dat:

  • We laten onze collega’s meedenken over de invulling van hun werkzaamheden en/of begeleiding. Zo leveren we echt persoonlijk maatwerk, waarin jouw wensen centraal staan;
  • We bieden passende opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan ál onze medewerkers. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou de ruimte te geven om je te ontwikkelen;
  • We hebben innovatie hoog in het vaandel staan en bieden onze collega's een rol hierin;
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wil jij samen met onze 5500 collega’s een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de zorg? Ben je nieuwsgierig naar jou mogelijkheden binnen Meander?
Onze recruiters Karin, Jill, Jeannine en Maxime staan voor je klaar!