Mondriaan

Maak kennis met Mondriaan

Bij ons valt niemand buiten de boot: vanuit een sociaal maatschappelijk oogpunt biedt Mondriaan passende geestelijke gezondheidszorg aan iedereen tussen de 0 en 100 jaar. Onze boodschap is duidelijk: waar geestelijke gezondheidszorg nodig is, staan wij klaar en geven niet op.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Mick van Bergen, recruiter

Bel: 06-12011495 Stel je vraag via

Ons werkveld is breed: van generalistische basis GGZ, specialistische GGZ, forensische GGZ, Verslavingszorg tot het werken in een FACT-team. Vanuit ca. 37 locaties bieden wij jaarlijks zorg aan meer dan 10.000 mensen. Waar mogelijk werken we dicht bij de patiënt in de wijk, en waar nodig voorzien we in klinische behandelingen.

Mondriaan medewerkers kiezen voor de geestelijke gezondheidszorg omdat ze écht iets kunnen betekenen voor mensen. Soms alleen maar door er te zijn, of te luisteren. Ze doen hun werk omdat ze het zelf belangrijk vinden. Ze willen graag samenwerken en leren van anderen. Ook vinden zij het prettig om in een dynamische, soms hectische maar vooral boeiende werkomgeving te functioneren. Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen ontbreken hierbij niet.

Door onze brede werkveld zijn wij een interessante werkgever voor:

- psychiaters
- GZ-psychologen
- basispsychologen
- klinisch psychologen
- psychotherapeuten
- basisartsen (ANIOS), huisartsen, verslavingsartsen
- specialisten ouderengeneeskunde
- verpleegkundig specialisten
- verpleegkundigen
- sociaal psychiatrisch verpleegkundigen (SPV)
- agogisch werkenden (social workers)
- (vak)therapeuten (zoals beeldend, dans & beweging, muziek, ergo, psychomotorisch)

Meer weten over Mondriaan? Kijk op: www.mondriaan.eu

Wil je informatie over werken bij Mondriaan of ben je geïnteresseerd in onze vacatures? Kijk op:www.werkenbijmondriaan.nl. Je leest hier ook interessante én leuke persoonlijke verhalen van onze medewerkers.