Oogkliniek Noord-Limburg

Oogkliniek Noord Limburg is sinds eind 2022 actief in Venray, de locatie Parkstad en Maastricht zijn echter al resp. sinds 2016 en 2010 open voor patiënten die hun eigen, deskundige oogchirurg willen, binnen een team van gespecialiseerde oogartsen, physician assistant en deskundige assistenten dat oogzorg van hoge kwaliteit levert. De kliniek biedt de modernste apparatuur en de nieuwste operatietechnieken. Onze missie is om deskundige zorg te bieden, ons plezier is het persoonlijke contact met onze patiënt en een prettige en open sfeer voor al onze bezoekers.

Oogkliniek Noord Limburg is er voor verzekerde zorg en voor onverzekerde zorg. We hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Patiënten kunnen bij ons terecht met alle voorkomende klachten zoals staar, glaucoom, tranende of droge ogen. Ook rijbewijskeuringen en preventieve zorg zoals oogcontroles voor suikerziekte patiënten worden verricht. Door onze oculoplastische specialisatie worden veel mensen voor cosmetische ooglidcorrecties naar ons verwezen. Voor de nazorg is onze kliniek 24 uur per dag bereikbaar.

Oogkliniek Noord Limburg heeft bewust gekozen voor een klein en professioneel team en ondersteuning door de modernste apparatuur. Om de hoge kwaliteit van onze organisatie te waarborgen hebben we de ZKN certificering gekregen waarin een voortdurende optimalisatie en controle ligt besloten. We hebben een “Buddy-systeem” ontwikkeld waardoor patiënten gedurende hun verblijf in de kliniek en tijdens operaties begeleid wordt door een eigen oogarts en een vaste medewerkster. Deze duidelijke en patiëntgerichte setting geeft de oogarts de mogelijkheid om alle aandacht te geven.

Niet alleen de korte lijnen binnen onze kliniek zorgen dat de communicatie snel en transparant is, ook naar buiten wordt de communicatie naar de huisartsen en eventueel opticiens of andere oogartsen snel en goed geregeld. Hierdoor wordt een “zorgteam” om de patiënt heen gecreëerd dat groter is dan de oogkliniek zelf.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de openstaande vacature.