Parc Imstenrade

Comfortabel wonen in een oase van rust met sfeer en stijl. Dát is wonen in het gastvrije Parc Imstenrade, een prachtig residentieel complex met zo’n 250 ruime en smaakvolle (senioren)appartementen. Hier kunnen cliënten wonen zoals zij dat wensen. Of de cliënt helemaal zelfstandig of zorgbehoevend is, en of gesteld op privacy of juist op prettige sociale contacten om zich heen. In Parc Imstenrade kan het allemaal met een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor nu én voor later. Met alle benodigde service en hulp, van huismeester tot zorgverlening. Compleet op maat en 24 uur per dag.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Bianca van de Camp, Corporate Recruiter

Bel: 06-10475176

Gewoon, in eigen woning. En dat is een geruststellende gedachte.

Parc Imstenrade draagt niet voor niets deze naam. Hier woont men daadwerkelijk in een park, met aangrenzend bos. De bomen, bloemen, struiken en waterpartijen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze reiken tot aan de eigen woning. Het is heerlijk toeven in de prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin. Deze is van en voor alle bewoners.

Aan de cliënt is -op diens verzoek- een uitgebreide dienstverlening op het gebied van wonen, zorg en welzijn leverbaar. Professionele zorg is zeven dagen per week, 24 uur per etmaal snel beschikbaar, zowel voor de planbare als onplanbare zorg.

Parc Imstenrade is onderdeel van De Vitalis WoonZorg Groep uit Eindhoven.