Zorg & Wonen, werk en dagbesteding locatie De Merici

De Merici is een woonlocatie in Maastricht. Bij De Merici wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen met 34 mensen in een oud klooster. Je hebt een eigen appartement.

Wonen bij De Merici

De Merici heeft drie verdiepingen. Er is een lift. Mensen die in een rolstoel zitten kunnen overal komen. We hebben een tuin. Hier kan je heerlijk genieten van de zon. Je mag ook in de tuin werken. Het gras maaien, onkruid wieden en bloemen planten. 

In je eigen appartement kun je koken en eten. Je hebt een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Als je wil mag je ook komen koken in de gemeenschappelijke woonkamer. Dan eten we samen. Dat is altijd super gezellig. In de gemeenschappelijke woonkamer kan je ook spelletjes spelen en televisie kijken. Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding.

De begeleiders kijken en luisteren goed naar je. Ze helpen je wanneer het nodig is. We zitten middenin Maastricht. De meest gezellige stad van Limburg. Je kunt er veel doen. De winkels en restaurant zijn dichtbij. Je vindt ons hier: