Sevagram

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad, Maastricht en Heuvelland. 2750 Medewerkers en 1200 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'.

Heb je een vraag voor ons?

Sevagram kent 22 zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, thuiszorg en twee hospices. Ook biedt Sevagram mensgerichte zorg bij cliënten thuis aan, waardoor zij langer en met behulp van hun eigen netwerk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast verhuurt Sevagram seniorenwoningen in de directe omgeving van haar zorgcentra.

 

Sevagram omarmt, als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg, het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers en vrijwilligers én stakeholders. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden. En zorgt er voor dat de zorg van vandaag morgen nóg beter is.

Regelmatig orginseert Sevagram een SevaTour. Je tourt dan in een van de regio's waar Sevagram actief is, langs fijne locaties, krijgt een rondleiding, volgt een workshop én als afsluiter is er een gezellige borrel. Data vind je in de activiteitenagenda.