U-center

U-center is een psychotherapeutisch centrum dat behandelingen aanbiedt voor mensen met psychische aandoeningen en verslavingen.

Als alle eerdere GGZ-oplossingen niet blijvend werken, biedt U-center een nieuw perspectief. In ons comfortabele behandelcentrum voor meervoudige psychische aandoeningen kunnen cliënten, met onze hulp, actief aan zichzelf werken in een klinisch programma van zes weken.

I
n ons behandelcentrum in Epen, vlakbij Maastricht, behandelen we de mens, niet alleen de diagnose. Want vaak komen psychische problemen en verslaving niet alleen en is er sprake van meerdere klachten die verband houden met elkaar. Als deskundige in de behandeling van comorbiditeit, begrijpen we de situatie van de cliënt én de oorzaken ervan. Daarvoor bieden we de best passende behandeling, met aandacht voor gezin, relatie en werk. Even weg uit je eigen omgeving; 6 weken om inzichten te verwerven en gedragspatronen te veranderen.

Individuele en groepsbehandelingen worden aangevuld met online interventies en online contact. Door e-health werkt de cliënt ook tussen therapiecontacten door aan zijn behandeling. Nadat de cliënt zes weken in de kliniek heeft doorgebracht is hij klaar om naar huis te gaan en volgt een ambulant traject van waarin er met regelmaat (online) contact is met behandelaren. Dit gebeurt onder andere tijdens een terugkomdag op onze locatie in Epen.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Kimberly Schroder, recruiter

Bel: 043 - 4559109

Tijdens ons behandeltraject werken we nauw samen met de cliënt aan het realiseren van een ‘U-turn’: het punt in iemands leven waar écht een verandering plaatsvindt. Elke behandeling is erop gericht zo snel mogelijk de rol in de maatschappij terug te krijgen, zowel in het privéleven als op het werk.

Natuurlijk kunnen wij niet iedereen helpen, we halen echter een duurzaam goed behandelresultaat en maar liefst 88% van onze cliënten beveelt een behandeling bij U-center aan.

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? 

• Bij ons kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s!
• Een inspirerende, open en informele bedrijfscultuur
• Een werkelijk uniek gelegen locatie te midden van een prachtig wandelgebied
• Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
• Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag
• Restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en vers fruit 
• Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden
• Reiskostenvergoeding
• Uitstekend pensioen via PFZW
• Daarnaast bieden wij een goed salaris op basis van de GGZ cao.