Vleugelzorg

‘De Kloosterhoeve’ staat voor professionele zorg binnen een betaalbare en huiselijke woonomgeving op een unieke locatie in het mooie Schimmert. Onze professionele en deskundige medewerkers kunnen door de kleinschaligheid van de locatie persoonlijke en cliëntgerichte zorg en aandacht bieden. De wensen, behoeften en zelfregie van onze cliënten staan daarbij voorop. Onze cliënten wonen in een kleinschalige omgeving, waarbij sociale contacten een vanzelfsprekendheid zijn.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Nicole Slegers

Bel: 085 - 1143550

  • Op een unieke landelijke locatie in Schimmert leveren wij hoogwaardige zorg binnen een betaalbare woonomgeving. Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel als mogelijk zelf de regie over hun leven en zorg behouden. Dit bereiken we door in het zorgarrangement duidelijk de wensen en behoeften van onze cliënten te vertalen. Of het nu gaat om het tijdstip van de zorgverlening, wensen op gebied van voeding of dagbestedingsactiviteiten: alle wensen zijn bespreekbaar.  
  • De zorg wordt geleverd door onze professionele en deskundige medewerkers. Bij ons staan een hoge medewerktevredenheid en ontwikkelmogelijkheden hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden door ons gestimuleerd om zich continu te blijven ontwikkelen op hun vakgebied. Dit alles om de zorg aan onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen verrichten.
  • Naast zelfregie en deskundige medewerkers vinden wij het belangrijk dat onze woonlocatie voor iedereen toegankelijk is, ongeacht de financiële situatie. Daarom bieden wij onze woonlocaties aan onder de zogenaamde ‘huurliberalisatiegrens’. Op die manier bieden wij onze cliënten de mogelijkheid fijn te leven met de juiste zorg in een betaalbare woonomgeving.