Elsresidentie Margraten

De Elsresidentie is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex met zestien appartementen voor mensen met de ziekte van alzheimer, en andere vormen van dementie, die in het dagelijkse leven zorg, structuur en begeleiding nodig hebben met 24-uur zorg aanwezigheid. Wij noemen dit dan ook verzorgd wonen! Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich bij ons thuis voelen. De zorg wordt daarom aangepast op de wensen en behoeften van de bewoner. Zij moeten kunnen leven zoals zij dat willen en gewend zijn. Dus ligt iemand in de ochtend graag langer in bed, dan is lekker uitslapen gewoon mogelijk. Nog even de pyjama aanhouden en pas later douchen? Ook dat kan. De appartementen kunnen overigens naar eigen smaak worden ingericht. Bij enkele appartementen is het mogelijk om met de partner in te trekken. Familie en vrienden zijn altijd welkom. 

Vooral in situaties waarin de zorgvraag niet planbaar is, en veilig thuis wonen niet meer mogelijk is, worden bewoners bij ons met alle persoonlijke zorg en aandacht omringd. De missie van de Elsresidentie is dan ook om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden in de regio Sittard en omstreken voor zowel Wlz (VPT), PGB en Particuliere zorg. Zorg Groep Beek staat garant voor kwalitatief hoogwaardige en persoonsvolgende zorg. Hier wordt met een groot team van professionals en vrijwilligers gewerkt in een kleinschalige woon-zorg omgeving. Wij staan voor respectvolle, persoonlijke en integere zorg.

Bij de Elsresidentie kan men op een waardige wijze oud worden met alle noodzakelijke Zorg en hulp voorhanden. Stijlvol Wonen, verantwoorde Zorg met een Persoonlijke & Betrokken bejegening zijn onze kernbegrippen. Sfeervol, Kleinschalig, maar vooral verzorgd wonen noemen we dat! In dit stijlvolle pand in het prachtige heuvelland van Margraten, met het dorpscentrum op vijf minuten loopafstand, bevinden zich zestien comfortabele appartementen.
Service en dienstverlening zijn bij ons standaard van hoog niveau! 
Onze bewoners huren bij ons een appartement met aparte Zorg op maat. 

Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Hannelore Hamers-Roesink, Eigenaar

Bel: 046 2600113