Zorg Groep Beek regio Westelijke Mijnstreek

De zorg blijft in beweging en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit. Daarom zoeken wij dan ook professionals die onze zelfsturende teams komen versterken. Bij Zorg Groep Beek bied je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor mensen, en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Zorg Groep Beek is een kleinschalige thuiszorgorganisatie waar sinds de start in oktober 2005; persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en cliënten. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, en daarnaast kleinschalig wonen in de Elsresidentie. De Elsresidentie is een kleinschalig woonhuis voor mensen met Alzheimer en andere vormen van Dementie, gelegen in Sittard en Margraten. Wij leveren vrijwel alle zorg bij onze cliënten thuis, zowel Wlz (VPT), Zvw, PGB, WMO en Particuliere zorg op maat. 

Alles wat we doen, doen we met Zorg! Zorg Groep Beek staat voor respectvolle, persoonlijke en integere zorg.

De visie van Zorg Groep Beek is een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven voor zorgbehoevenden in de regio Beek, Margraten, en omstreken. Wij werken wijkgericht waarin onze cliënt en professionele zorgverleners centraal staan. Tevens is Zorg Groep Beek een betrouwbare en interessante organisatie die zeer betrokken is bij zijn personeel met een persoonlijke en directe aanpak.

 

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken, te ervaren, en we zijn erg benieuwd naar jouw ambities binnen de zorg. Bij gebleken geschiktheid zijn er zeker doorgroeikansen in de wijk, onze kleinschalige woon-zorg huizen (Elsresidentie), etc.. Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan nog enthousiast, en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken.
Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan? Neem dan contact met ons op. Dankjewel voor je interesse!

Je vindt ons kantoor hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Hannelore Hamers-Roesink, Eigenaar

Bel: 046 2600113