Zuyd

Zuyd draagt bij aan de groei van mensen en van de regio. Dat doen we door studenten te ondersteunen gewilde professional te worden en door professionals te helpen succesvol en waardevol te blijven. Maar ook door de ontwikkeling van onze eigen medewerkers. We geloven dat iedereen over unieke talenten beschikt en we willen helpen die zo goed mogelijk te ontplooien. Daarvoor bieden we als werkgever tal van mogelijkheden.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Guus Hameleers, medewerker werving en selectie

Bel: 06-4209 0674

Werken in teams
Werken bij Zuyd betekent werken in teams. In elk team is er ruimte voor verschillende functies op diverse niveaus, van ondersteunend medewerker tot docent tot lector.

Loopbaan
Zuyd hecht veel belang aan opleiding en onderzoek. Hiervoor zijn dan ook diverse faciliteiten beschikbaar.

Onze normen en waarden
Voor medewerkers van Zuyd zijn een aantal waarden heel belangrijk, het zijn onze kernwaarden. We zijn ambitieus, verleggen graag onze grenzen. We willen onze competenties en vaardigheden blijven ontwikkelen, liefst door interactie met ons werkveld. We zijn steeds op zoek naar nieuwe kansen en spelen graag proactief in op nieuwe initiatieven. We staan open voor de visie van een ander, kijken graag over de grenzen van ons eigen vakgebied en organisatie heen. We willen inspireren. En we vinden eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht voor onze studenten en partners heel belangrijk. Deze kernwaarden geven richting aan hoe we de dingen doen bij Zuyd.