Zuyderland zoekt een

Parttime verpleegkundige Flexpool Zuyderland Medisch Centrum

Dienstverband

8 - 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij een ervaren ziekenhuisverpleegkundige en op zoek naar een parttimebaan? Wil jij een betere privé-werk balans en zelf bepalen op welke dagen en welke diensten je werkt? Dan verwelkomen we je graag bij de Flexpool van Zuyderland Medisch Centrum.  

Jouw nieuwe baan

Als (parttime) Flexpool verpleegkundige word je getriggerd door uitdaging en afwisseling. Je kunt worden ingezet op zowel snijdende als beschouwende afdelingen en krijgt daardoor te maken met uiteenlopende ziektebeelden. Je brengt je verpleegtechnische vaardigheden en klinische kennis in praktijk, terwijl je samenwerkt met collega's voor optimale zorgresultaten.

Een groot voordeel van parttime werken in de Flexpool is de flexibiliteit om je eigen werkdagen te bepalen. Hierdoor behoud je controle over de balans tussen werk en privé. Je werkt standaard 8-uursdiensten, wat betekent dat je niet elke dag van de week aan het werk bent. Wij streven naar maatwerk en bespreken graag de mogelijkheden op basis van jouw wensen en behoeften. 

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract, met zicht op onbepaalde tijd.
  • Een werkweek van gemiddeld 8 tot 24 uur, in overleg bespreekbaar.
  • Flexibele werkuren gebaseerd op jouw opgegeven beschikbaarheid.
  • Een bruto maandsalaris van €2.982,- tot €4.540,- (FWG 45 of FWG 50) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), cao Ziekenhuizen.

Wat neem je mee?

  • Een mbo of hbo verpleegkundig diploma of een ander in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma op een vergelijkbaar niveau.
  • Ervaring in een klinische setting.
  • Een BIG registratie.
  • Een denk- en handelwijze vanuit gezamenlijkheid, gelijkwaardigheid, eigenaarschap en verantwoordelijkheid.
  • Enthousiasme en daadkracht om jouw ervaring te verbreden.

Welkom in ons team!

Werken als (parttime) verpleegkundige binnen de Flexpool van het Verpleegcentrum is een zelfstandige functie. Je maakt namelijk deel uit van het Flexpool team (bestaande uit ± 50 verpleegkundigen, verzorgende-verplegenden én medewerkers zorg) en leert tevens verschillende collega’s op de verpleegafdelingen kennen. Een leuke en afwisselende functie waarbij jezelf de keuze hebt hoevaak en wanneer je werkt.

Geïnteresseerd? 

Solliciteer dan nu! Geen motivatiebrief nodig. Laat ons wel weten waarom werken als parttime verpleegkundige voor jou de oplossing is!

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Madelon Gelissen-Severeyns (teamleider Flexpool) 06-13928236.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.