Zuyderland zoekt een

Parttime verpleegkundige Flexpool Zuyderland Medisch Centrum

Dienstverband

8 - 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij een ervaren ziekenhuisverpleegkundige en op zoek naar een parttimebaan? Wil jij een betere privé-werk balans en zelf bepalen op welke dagen en welke diensten je werkt? Dan verwelkomen we je graag bij de Flexpool van Zuyderland Medisch Centrum. 

Jouw nieuwe baan
Als Flexpool medewerker word je getriggerd door uitdaging en afwisseling. Je kunt worden ingezet op zowel snijdende als beschouwende afdelingen en krijgt daardoor te maken met uiteenlopende ziektebeelden. Door de diversiteit van de zorg, wisselende afdelingen en patiëntencategorieën is geen dag hetzelfde en kun jij je verpleegtechnische handelingen en klinische kennis en redenatie tot uitvoer brengen.

Het kunnen omgaan met afwisseling en tonen van verantwoordelijkheid voor verschillende patiënten met ieder hun eigen klachten en behoeften geeft jou energie. Samen met je collega’s van de afdeling ga je natuurlijk altijd voor het beste resultaat en kun je op eigen wijze en met elkaar bedenken hoe het nog beter kan. Als vaste Zuyderlander heb je binnen de Flexpool hét grote voordeel om jezelf en jouw verpleegkundig leiderschap verder te ontwikkelen, op voor jou passende diensten.

Wij vinden het belangrijk dat naast onze patiënten, ook jij je snel thuis voelt! Daarom organiseren wij voorafgaand aan je start een warme landing, zodat je goed voorbereid je eerste werkdag tegemoet gaat.

Wat neem je mee?

 • Een mbo of hbo verpleegkundig diploma of een ander in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma op een vergelijkbaar niveau.
 • Ervaring in een klinische setting.
 • Een BIG registratie.
 • Een denk- en handelwijze vanuit gezamenlijkheid, gelijkwaardigheid, eigenaarschap en verantwoordelijkheid.
 • Enthousiasme en daadkracht om jouw ervaring te verbreden op zowel locatie Sittard-Geleen als locatie Heerlen.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van één jaar, met zicht op onbepaalde tijd.
 • Een werkweek van gemiddeld 8 tot 24 uur, in overleg bespreekbaar.
 • Veel flexibiliteit en grote inspraak in wanneer je wel of niet kunt werken. We plannen immers op basis van de door jou opgegeven beschikbaarheid.
 • In beginsel een bruto maandsalaris in FWG 45 of FWG 50 startend bij € 2.682, - tot € 4.118, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring en opleidingsniveau.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
 • Regelmatig de mogelijkheid om je te verdiepen in diverse aandachtsvelden, alsook volop goede doorgroeimogelijkheden.

Welkom in het team

Werken als verpleegkundige binnen de Flexpool van het Verpleegcentrum is een zelfstandige functie. Je maakt namelijk deel uit van het Flexpool team (bestaande uit ± 70 verpleegkundigen, verzorgende-verplegenden én medewerkers zorg) en leert tevens verschillende collega’s op de verpleegafdelingen kennen. Een leuke en afwisselende functie.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Madelon Gelissen-Severeyns (teamleider flexpool) 06-13928236.

Een motivatiebrief is niet nodig! Wel ontvangen wij graag, naast je CV, jouw beknopte antwoorden op de volgende drie vragen:

 1. Wat vind jij belangrijk in jouw werk?
 2. Onze kernwaarden zijn ‘Verfrissend alledaags’, ‘Met aandacht’ en ‘In samenhang’. Hoe zou jij dit toepassen in jouw werk?
 3. Wat maakt jou de geschikte kandidaat voor deze functie?
   

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.