PGZ zoekt een

Persoonlijk Begeleider

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Als Persoonlijk Begeleider bij PGZ ben jij van onschatbare waarde voor onze bewoners: jongeren tot 18 jaar met autisme, hechtingsproblematiek en gedragsstoornissen. Krijg de ruimte om samen met hen stappen te zetten op onze locatie in Tungelroy voor 28 tot 32 uur per week. 

 Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider ondersteun en stimuleer jij de cliënt bij de praktische uitvoering van behandeldoelen zoals: leren omgaan met emoties, vertrouwen in eigen mogelijkheden en het aanleren van sociale en praktische vaardigheden. Je gaat in je begeleiding uit van de eigen kracht van de cliënt en werkt hierbij volgens verschillende methodieken. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van begeleidingsplannen en hebt hierover afstemming met alle betrokkenen. Je doet leuke, zinvolle activiteiten met de jongeren en brengt hiermee niet alleen de jongeren, maar ook jezelf een dosis plezier! Dit doe jij op onze locatie in Tungelroy voor 28 tot 32 uur per week.

Waar ga je werken?

Jij komt te werken op locatie Tungelroy binnen een bevlogen team van begeleiders, die kritisch en eerlijk naar elkaar zijn. Jouw diensten zijn tussen 07:00 tot 14:30 of van 14:00 tot 22:30 uur. De slaapdiensten zijn van 18:30 tot 09:00 uur. Verder werk jij één keer in de twee weken een weekend waarbij de tijden zijn van 09:00 tot 17:00 of van 16:30 tot 09:30. Het werk kan pittig zijn maar samen met je collega’s zorgen jullie samen voor de juiste begeleiding en een hoop plezier met elkaar en de cliënten.
 

Wat bieden wij?

Werken in multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een maandsalaris van max. € 3.863,- o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 45).
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.
  • Voldoende ruimte voor persoonlijke groei en krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende zorgonderdelen binnen onze organisatie.

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je hebt een diploma op hbo niveau in de Zorg en Welzijn.
  • Als je ervaring hebt met de doelgroep is dat een pré.
  • Je bent 28 tot 32 uur beschikbaar voor de dag-, avond- en nachtdiensten. Van 07:00 – 14:30, van 14:00- 22:30 en van 18:30 – 09:00 uur.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Als het klikt volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Vinden we elkaar leuk dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!

Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Persoonlijk Begeleider bij PGZ ? Bel voor meer informatie naar over de inhoud naar Annemarie Habraken via: 06-43127091 en voor de procedure naar onze Recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment@pgz.nu

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.