Leger des Heils zoekt een

Persoonlijk Begeleider Beschermd Wonen

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk, Overige
Luisteren, schakelen en doorpakken. Als persoonlijk begeleider weet jij wat ervoor nodig is om de zorgvraag van onze doelgroep optimaal te kunnen beantwoorden. Ben jij dus op zoek naar een baan waarbij je als begeleider veel vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt? Lees dan snel verder en kom gezellig kennismaken.
 
Wat ga je doen?
Geen dag zal hetzelfde zijn.
 
Als persoonlijk begeleider heb je namelijk een veelzijdige functie en werk je met een uitdagende doelgroep. Je hebt een caseload van plusminus 14 deelnemers (zo noemen wij onze cliënten) en bent verantwoordelijk voor het zorgtraject van iedere individuele deelnemer. Dit betekent dat jij de zorgplannen schrijft, de trajecten nauw in de gaten houdt en deze bijstuurt wanneer dat nodig is. Ook stuur jij de groepsbegeleiders aan die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de zorgplannen. Voor het maken van de plannen bouw je op de input die zij leveren en samen kijken jullie naar de behoeften en zorgvraag van iedere deelnemer.
 
Nog even over die doelgroep: multi-problematiek moet je wel liggen. Bij onze woonvoorziening Domus Wijckerpoort hebben we veel te maken met verslavingsproblematiek, psychiatrische problemen, justitiële kaders, LVB, dak- en thuisloosheid en somatische zorg. Samen met 25 andere collega’s zorg je voor een optimale begeleiding. Een maandelijks voortgangsoverleg en teamvergadering vormen de basis voor evaluatie en afstemming daarvan.
 
Dit ben jij
Je bent enthousiast, ziet het al helemaal voor je en herkent jezelf in het volgende?
Mooi, we zien ernaar uit je te ontmoeten.
 
  • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (SPW, Social Work, SPH, MWD, etc).
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken.
 
Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.
 
Dit bieden wij
Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen ‘werk’, je bent van grote betekenis voor anderen en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:
 
  • Een contract voor 28-32 uur per week.
  • Standplaats Maastricht.
  • Een overeenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€ 2.921,- tot 4.086,- o.b.v. 36 uur).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling en een goede pensioenregeling.
 
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zullen je dan ook stimuleren om te blijven leren. Dit kan bijvoorbeeld door de trainingen die wij aanbieden via onze Leger des Heils Academie. De eerste drie jaar dat je bij ons werkt, nemen we jou mee in een traject waarin jouw deskundigheid nog meer zal worden bevorderd. We zullen je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Een foutje? Die mag je gewoon maken. Leren op je werkplek: zodat jij én wij er beter van worden.
 
Over het Leger des Heils
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.
Onze Domus biedt plek aan mensen uit de regio die geen vaste woon- of verblijfplaats hadden. Zij kampen met een verslaving in combinatie met psychische klachten, LVB, justitiële kaders en andere achtergronden, waardoor er geen plaats voor hen is in reguliere instellingen. Wij voorzien hen van een eigen kamer, de eerste levensbehoeftes en stabiliteit. Het uiteindelijke doel is dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Meer informatie over Domus vind je op: www.legerdesheils.nl/limburg-brabant/domus-2
 
Interesse en contact
Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met solliciteren. Dat kan via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? Bel dan met Afdelingsmanager Moniek Vankan via 06- 22 21 13 74. Meer weten over de procedure? Bel dan met Recruiter Kenneth Ottenhoff via 06-15162110.
 
Eerst even kennismaken? Kom gezellig (digitaal) op de koffie!