PGZ zoekt een

Persoonlijk Begeleider (Stage)

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Als Stagiaire bij PGZ voor onze locatie wonen jeugd in Tungelroy krijg jij de ruimte om je te ontwikkelen dé beste begeleiding te geven waar jij gelukkig van wordt! Solliciteer en ga aan de slag voor 24 tot 32 uur!

Wat ga je doen?

Als Stagiaire bij PGZ ga jij onze bewoners ondersteunen en stimuleren bij de praktische uitvoering van de behandeldoelen zoals leren omgaan met emoties, vertrouwen in eigen mogelijkheden en het aanleren van sociale en praktische vaardigheden. Je gaat in de begeleiding uit van de eigen kracht van onze bewoners. Jij gaat deze begeleiding bieden voor 24 tot 32 uur per week op onze locatie Tungelroy.

Waar ga je werken?

Op onze locatie in Tungelroy wonen jongeren tot 18 jaar. Samen met je collega’s zorg jij voor een fijne sfeer waarin lachen ook belangrijk is. Jij wordt mee ingedeeld in het rooster. De diensttijden zijn van 07:00 tot 14:30 of van 14:00 tot 22:30 uur. Verder werk jij één keer in de twee weken een weekend waarbij de tijden zijn van 09:00 tot 17:00. Het kan incidenteel gebeuren dat je een slaapdienst draait.

Wat bieden wij?

Werken in multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een stage vergoeding volgens de CAO GGZ.
  • Een mooie manier om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen.
  • Een kans om ook na je diplomering in dienst te blijven.

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je zit in je 3de of 4de jaar van de opleiding Pedagogiek of Social Work.
  • Je hebt affiniteit autismestoornissen en aanverwante problematieken.
  • Je bent 24 tot 32 uur beschikbaar voor de diensten.
  • Je zoekt een stage voor start september 2024.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Ben je geschikt dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!
Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Stagiaire bij PGZ? Bel recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment@pgz.nu

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl