PSW zoekt een

Persoonlijk begeleider Wonen Roermond, Melick, Posterholt en Echt

Dienstverband

16 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij die zorg topper die kan inspelen op uiteenlopende begeleidingsvragen en wil jij ergens werken met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Ben jij daarnaast ook nog iemand die een coördinerende rol in de zorg aanneemt en als aanspreekpunt voor de cliënt en zijn of haar ouders/verwanten fungeert? Dan verwelkomen wij jou graag als persoonlijk begeleider Wonen!

PSW ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking of andere ondersteuningsvraag, van jong tot oud en van een lichte beperking tot ernstig meervoudig beperkt.

PSW zoekt persoonlijk begeleiders voor zijn woonbegeleidingscentra in de regio Roermond, Melick, Posterholt en Echt. Verschillende woonlocaties met ieder hun eigen karakter en specifieke kenmerken ingedeeld met oog op de levensfase, ontwikkeling, wensen en dromen van de cliënten. Het gaat om woonlocaties met licht verstandelijk beperkte- matig verstandelijk beperkte cliënten met hun eigen voordeur of locaties die specifiek voor ernstig meervoudig beperkte cliënten zijn ingericht. Binnen onze woonbegeleidingscentra creëren we vaak specifieke (sub)groepen, zoals ouder wordende of juist jongere cliënten. Daarnaast vind je ook diverse gedragsproblematieken binnen deze regio.

Wij hebben dus verschillende mogelijkheden en kijken graag wat het meest passend is voor jou op basis van jouw wensen, mogelijkheden en competenties. Daarom wordt er bij interesse in deze vacature direct telefonisch contact met jou opgenomen om te bespreken welke woonlocatie en doelgroep het beste bij jou past!

Wat ga je doen als persoonlijk begeleider Wonen?
Als persoonlijk begeleider Wonen ben jij het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, ouders/verwanten, netwerk, collega’s en eventuele andere hulpverleners. Jij stelt met jouw cliënt het ondersteuningsplan op, zorgt dat dit opvolging krijgt en coördineert hierin het zorgproces. In deze functie begeleid en stimuleer jij onze cliënten om zoveel mogelijk zelf hun eigen leven te leiden. Je levert een bijdrage aan een veilige en vertrouwde omgeving en handelt vanuit de visie ‘niet zorgen vóór, maar zorgen dát’. De begeleiding richt zich op het ontwikkelen of in stand houden van vaardigheden en zelfstandigheid van de cliënt en participeren in de samenleving.

Redenen om bij ons te komen werken:
 • Je krijgt bij ons vanaf de eerste dag een vast contract! Het aantal uren bespreken we in onderling overleg;
 • Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg voor de functie persoonlijk begeleider, FWG 40: min. €2537, - en max. €3432, - bruto/maand (op basis van 36 u/w);
 • Je krijgt bovenop je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren én 57 Persoonlijk Budget Levensfase-uren (PBL) bij een fulltime dienstverband;
 • Je werkt in een goede sfeer met een leuk team van collega’s;
 • Je krijgt bij ons veel ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
 • We bieden je aantrekkelijke secundaire voorwaarden waaronder: onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33 %). Je kunt meedoen aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren;
 • Binnen PSW zijn er verschillende mogelijkheden om extra te werken. Bijvoorbeeld; structureel extra contracturen werken in de flexpool of incidenteel extra werken via "diensten plukken" waarbij je naast je reguliere uren extra diensten kunt plukken op het moment dat dit past bij jouw privéleven. Zo hou je regie over je eigen rooster en werk-privé balans.

Waarom wij jou graag in ons team verwelkomen:
 • Je werkt met hart en ziel met en voor cliënten. Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening;
 • Je bent flexibel, ondernemend, zelfstandig en een goede teamspeler;
 • Je hebt een agogische/maatschappelijke opleiding afgerond op minimaal mbo niveau 4 voor de functie van persoonlijk begeleider of je hebt een achtergrond als verzorgende IG/ verpleegkundige;
 • Je bent inzetbaar op wisselende werkdagen en in weekenden. Ook het draaien van een slaapdienst of wakkere nachtdienst hoort er af en toe bij. Dit is afhankelijk van de locatie. Bij het maken van het rooster wordt uiteraard rekening gehouden met jouw voorkeuren en wensen.

Pas jij bij PSW? Dan starten we vanaf dag 1 met een inwerkprogramma, koppelen we jou aan een buddy, evalueren we regelmatig hoe het gaat en gaan we ervoor zorgen dat jij je welkom voelt binnen de organisatie.

Wil jij onze mooie organisatie helpen om de wensen en dromen van onze cliënten te verwezenlijken?
Ga dan naar www.werkenbijpsw.nl, klik op deze vacature en solliciteer direct via de sollicitatieknop.

Wil je eerst nog wat meer weten voor je solliciteert?
Bel of app gerust met onze recruiter Laura, via 06-1607 7323 of werkenbij@psw.nl. Zij kan jouw vragen zeker beantwoorden.