Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Physician Assistant / Verpleegkundig Specialist Cardiologie (20 uur)

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wil jij werken met een grote mate van zelfstandigheid in een dynamische omgeving?
En dit zonder de belasting van avond-, nacht- of weekenddiensten?
Dan ben jij onze nieuwe Physician Assistant / Verpleegkundig Specialist Cardiologie!

De functie
Als Physician Assistant/ Verpleegkundig Specialist Cardiologie draag je zorg voor onze patiënten, zowel op de klinische afdeling als de Coronary Care Unit (CCU), en ben je betrokken bij klinische consulten en ondersteunende taken op de hartfalen poli. In nauwe samenwerking met de cardiologen en collega verpleegkundig specialist en physician assistant biedt je klinische en poliklinische zorg. Jouw taken omvatten het uitvoeren van medische visites, het verzorgen van anamneses, lichamelijk en aanvullend onderzoek en het begeleiden van patiënten en hun naasten tijdens het ziekteproces. Daarnaast informeer en adviseer je patiënten en hun familie over (mogelijke) aandoeningen, het te verwachten ziekteverloop en de bijbehorende behandelingen.

Werkzaamheden vinden plaats gedurende doordeweekse dagen zonder avond-, nacht- of weekenddiensten.

Jouw nieuwe werkplek
De organisatorische eenheid Cardiologie bestaat momenteel uit 7 Cardiologen, 1 verpleegkundig specialist, 1 physician assistant en meerdere ondersteuners. Elke cardioloog heeft een allround profiel met specifieke belangstellingen. In onze nieuwbouw is de Eerste-Hart-Hulp naast de Hartbewaking optimaal ingericht voor snelle diagnostiek. Het beddenaantal betreft 12 EHH/CCU bedden, 4 short-stay en tot 18 afdelingsbedden. Klinisch wordt een gemiddeld korte opnametijd verwezenlijkt. Hartkatheterisaties en pacemakerimplantaties zijn een onderdeel van de dagelijkse praktijk. Non-invasieve diagnostiek wordt steeds verder geïmplementeerd. Echocardiografie (TTE, TEE, 3D), CT coronairen, cardiale MRI, myocardscintigrafie en PET/CT behoren tot de mogelijkheden. Er is een samenwerking met het MUMC, CZE en VieCuri voor zaken betreffende hartchirurgie, elektrofysiologie en interventiecardiologie. De samenwerking met de eerste lijn wordt laagdrempelig ingevuld.

Wat vragen wij van jou?
We zijn op zoek naar een gediplomeerd physician assistant of verpleegkundig specialist met BIG-registratie en bij voorkeur ervaring binnen de cardiologie. Het betreft een parttime functie. Je bent een zelfstandige collega met een scherp inzicht in je eigen deskundigheidsgrenzen. Goede communicatieve vaardigheden, ambitie, en oplossingsgerichtheid zijn essentieel.

Wat krijg je daarvoor terug?
 • Een prettige en veilige werkomgeving waarin verdere ontwikkeling gestimuleerd wordt;
 • Een goede werksfeer en samenwerking in ons team;
 • De salariëring is overeenkomstig functiegroep FWG 60/65, afhankelijk van opleiding en ervaring (cao Ziekenhuizen). Physician Assistant FWG 65. Verpleegkundig Specialist FWG 60;
 • Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar. Op termijn behoort een vast contract tot de mogelijkheden;
 • Het betreft een parttime functie voor 20 uur per week, dagen in overleg;
 • Het station Roermond is op 5 minuten loopafstand;
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz;
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een ziekenkostenverzekering (IZZ);
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
 • Naar keuze deelname aan personeelsvereniging met ruim 20 verschillende activiteiten per jaar en kortingen op sportcontracten, cursussen, workshops enz.;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 13e maand (8,33% eindejaarsuitkering);
 • Mogelijkheden voor zowel interne- als externe scholing.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met dr. Cees de Vos, cardioloog, via het secretariaat cardiologie 0475-382694 of Babette Hermans, teammanager zorg, 06-15331080. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sandra Sillekens, recruiter, telefoonnummer 06-29329705.

Indien je reageert en voldoet aan de functie eisen ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.