Stichting Pergamijn zoekt een

Privacy and Security Officer, 24 -32 uur, Sittard en Maastricht

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Privacy and Security Officer, 24 -32 uur, Sittard en Maastricht
 • Pergamijn is in samenwerking met Radar op zoek naar een Privacy and Security Officer -

Wat ga je doen?

Jij als Privacy and Security Officer bent het operationele aanspreekpunt én ‘gezicht’ op het terrein van privacy en informatiebeveiliging voor Pergamijn en Radar. Je bent op de hoogte van de beveiligingsstatus en coördineert (procedurele) informatiebeveiligingsmaatregelen en initiatieven. Een belangrijke doelstelling hierbij is om de betrokkenheid, kennis en inzet van medewerkers, vrijwilligers en cliënten op een hoger niveau te brengen.

Als projectmedewerker zorg je ervoor dat de regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en het beleid op gebied van informatiebeveiliging en privacy bekend zijn (awareness) en worden nageleefd binnen Pergamijn en Radar.

Je Informeert en adviseert over verplichtingen op grond van privacy-regelgeving en inventariseert en registreert de verzamelingen en verwerkingen van (bijzondere) persoonsgegevens. Je behandelt vragen en klachten van betrokkenen aangaande informatiebeveiliging en privacy, zowel in- als extern. Daarnaast adviseer je ten aanzien van interne regelgeving met betrekking tot de bescherming van privacy van personen, technologie en beveiliging. Ten slotte bewaak je dat met alle relevante partijen zo nodig actuele verwerkersovereenkomsten zijn/worden gesloten en adviseer je over het uitvoeren van een DPIA (Data Protection Impact Assessment).

Wat bieden we jou?

Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 50; (min. €3.046,- max. €4.349,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • Lees hier meer over de cao Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)
 • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Intentie tot vast dienstverband;
 • Sittard en Maastricht zijn goed te bereiken vanuit Geleen, Beek, Heerlen, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt.
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn en Radar mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op mbo+ of hbo-niveau en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging.
 • Je bezit algemene kennis van privacy wet- en regelgeving en de praktijk van bescherming van persoonsgegevens in de zorg.
 • Je hebt kennis van organisatieprocessen in de zorgsector en hebt de vaardigheden om binnen Pergamijn en Radar een cultuur van gegevensbescherming te ontwikkelen. Certificering als CISM, CISSP, CISO, ISMS foundation, ISO 27001 LI of LA is een pré.

Over Pergamijn

Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de knop "Solliciteren". Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met recruiter Anja Völler via telefoonnummer 06-51322015 of via recruitment@pergamijn.org.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Bel of app dan met recruiter Anja Völler via telefoonnummer 06-51322015 of via recruitment@pergamijn.org.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.