PSW zoekt een

PSW en Land van Horne zijn samen op zoek naar verzorgende IG-ers

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
PSW en Land van Horne zijn een samenwerking aangegaan voor een woongroep voor 6 psychogeriatrische (pg) bewoners in Woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. Hier wonen naast bewoners van Land van Horne ook pg-bewoners met een verstandelijke beperking van PSW. Spreekt jou dit aan? Lees dan verder!

Voor Woonzorgcentrum Hornehoof zoeken wij verzorgenden IG-ers.

Locatie Hornehoof in Weert
De gezamenlijke woongroep is gelegen in Woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. De zorg voor deze woongroep is gericht op het creëren van een vertrouwde woonomgeving, waar men zich thuis voelt, gelukkig kan zijn en waar de geboden medische en verpleegkundige zorg kwalitatief passend is.

Wat ga jij doen?
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Jij bent grotendeels bezig met de verzorging en het welzijn van de bewoners. Daarnaast werk je het ondersteuningsplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met de naasten van de bewoners. Je bent bereid verschillende diensten te draaien, het gaat hierom dag- en avond diensten.

Wat hebben wij te bieden?
 • De mogelijkheid om samen te bouwen aan een samenwerking en zo de beste plek voor onze bewoners te organiseren;
 • Direct een vast contract voor 24 tot 28 uur per week;
 • Een teamleider in de nabijheid om mee te sparen en af te stemmen.

Land van Horne:
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, deze functies zijn ingeschaald in FWG 35 (min. € 2.266,72 en max. € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • Stichting Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder mogelijkheden om je zowel als persoon als professional te ontwikkelen, FiscFree gebruik en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

PSW:
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Deze functies zijn ingeschaald in FWG 35 of 40 van minimaal €2393,- tot maximaal €3606, - bruto/maand (op basis van 36 u/w) afhankelijk van de functie en ervaring;
 • We bieden je aantrekkelijke secundaire voorwaarden waaronder: onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33 %). Je kunt meedoen aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren;
 • Je krijgt boven op je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren én 57 Persoonlijk Budget Levensfase-uren (PBL) bij een fulltime dienstverband;
 • Binnen PSW zijn er verschillende mogelijkheden om extra te werken. Bijvoorbeeld; structureel extra contracturen werken in de flexpool of incidenteel extra werken via "diensten plukken" waarbij je naast je reguliere uren extra diensten kunt plukken op het moment dat dit past bij jouw privéleven. Zo hou je regie over je eigen rooster en werk-privé balans.

Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische bewoners en/of bewoners met een verstandelijke beperking;
 • Je staat stevig in jouw schoenen en bent niet bang om feedback te geven of te ontvangen;
 • Samenwerken doe jij van nature en je draagt bij aan het leerklimaat van de woongroep;
 • Je hebt een relevante mbo-niveau 3 of 4 opleiding afgerond met als voorkeur in de richting van Verzorgende IG- verpleegkunde.

Aanvullende informatie
Deze vacature wordt zowel bij Land van Horne als PSW uitgezet. Medewerkers van PSW die op de woongroep komen werken, blijven in loondienst bij PSW en worden gedetacheerd naar Land van Horne.

Heb jij interesse of wil je eerst liever eerst een oriënterend gesprek?
Neem dan gerust contact op met Angela Op Hey – Stijnen, teamleider Land van Horne (088 -9878344) of Saskia Vorselen, teamleider PSW (06-53983664).