Zuyderland zoekt een

Recovery Verpleegkundige locatie Sittard-Geleen en Heerlen

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland is de grootste werkgever èn het grootste medisch centrum van Limburg. In een ziekenhuis op vijf locaties, maar ook in de diverse zorgcentra, revalidatie, jeugdgezondheidszorg, hospices, thuiszorg en huishoudelijk hulp staan onze gemotiveerde medewerkers elke dag klaar om patiënten en cliënten zelf de regie over hun leven te laten behouden. Door innovatief te zijn, probeert Zuyderland tevens iedere dag te optimaliseren. In vertrouwde handen, vanaf de geboorte tot in de laatste levensfase.

In de ziekenhuislocaties in Heerlen en Sittard-Geleen zijn onze operatiecomplexen gelegen met in totaal 21 OK’s. Robotchirurgie, thoraxchirurgie, bariatrie. Het zijn slechts enkele voorbeelden van alle specialismen welke we in huis hebben en waar jij als recovery verpleegkundige een belangrijke rol in speelt!

Natuurlijk hoeven we jou niet te vertellen wat het werk van een recovery verpleegkundige inhoudt. Wat we je wel willen vertellen is wat je nog meer bij ons kunt doen! Naast je regulieren werkzaamheden als recovery verpleegkundige zijn er doorgroeimogelijkheden naar pijnspecialist, pré-operatieve screening en coördinerende werkzaamheden. Tevens ben je inzetbaar in de holding waar je samen met de anesthesiemedewerker ervoor zorgt dat iedere patiënt de juiste voorbereiding krijgt op zijn operatie. Ook assisteren bij onder andere cardioversies, epidurale pijnstilling voor zwangeren en pleuradeses en het assisteren bij lokale anesthesietechnieken behoren hier tot jouw werkzaamheden.

Is er meer? Jazeker!

 • We hechten veel waarde aan jouw werk-privé balans en aan duurzame inzetbaarheid. Roosteren doen we bijvoorbeeld niet via centrale planning, maar binnen de eigen afdeling. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen aan je wensen tegenmoet komen.
 • Saai? Niet bij ons! De verschillende werklocaties, de diversiteit aan ingrepen, van laag tot hoog complex, de hoge mate van zelfstandigheid en niet te vergeten de Limburgse gezelligheid maken geen dag saai!
 • Een fantastisch team waar je met een warm hart ontvangen wordt en waar met regelmaat leuke uitjes en activiteiten worden georganiseerd.
 • In het weekend werken we in bereikbaarheidsdiensten, waardoor je niet standaard ‘in huis’ hoeft te zijn.
 • We houden van innovatie! Denk bijvoorbeeld aan inzet van VR-technologie rondom operaties of aan het inrichten van Focus clinics. Door deelname aan werkgroepen denk je zelf mee over deze innovaties.

Wat krijg je van ons?

 • Een contract voor onbepaalde tijd, aantal uur is bespreekbaar.
 • Inschaling in FWG 50 CAO Ziekenhuizen (max. € 4118,- bruto/mnd). 
 • Goede doorgroeimogelijkheden.
 • Aantrekkelijke eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Wat neem jij mee?

 • Een erkend diploma recovery verpleegkundige.
 • Een goede dosis kennis, enthousiasme, stressbestendigheid, flexibiliteit en inlevingsvermogen.

Hebben we je interesse gewekt? Dat is mooi!

Neem voor meer informatie contact op met Alexander Hollands, afdelingshoofd 2 Recovery, telefoonnummer 088 459 0312. 

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.