Koraal zoekt een

Schoonmakers bij Schoon Maakt Trots!

Dienstverband

15 - 25 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Als Schoonmaker bij Schoon maakt trots! ben je verzekerd van goed werk. We geven je alles wat je nodig hebt om goed te kunnen schoonmaken. Met jouw opgeruimde humeur zorg je voor vrolijke gezichten bij Koraal. En het mooie is, je hoeft geen ervaring als schoonmaakmedewerker te hebben!

Met de stofzuiger of schoonmaakkar zorg jij ervoor dat stof en vuil voorgoed verdwijnen. De zorgmedewerkers en bewoners of leerlingen zijn dan ook altijd blij om je weer te zien.

Je neemt stof af, dweilt de gang, leegt prullenbakken, maakt de toiletten schoon en zorgt ervoor dat de locatie weer klaar is voor de volgende dag. Naast schoonmaker ben je ook een helpende hand en een luisterend oor. Even de deur voor iemand in een rolstoel openhouden, een praatje maken met iemand die zijn hart wil luchten of even wachten met schoonmaken omdat er nog gesprekken gevoerd worden? Jij voelt het goed aan en bent daarmee een grote steun voor zorgmedewerkers, bewoners, leerlingen en ouders.

Om je goed voor te bereiken op je taak, start je met een inwerktraject van twee maanden waarin je alle onderdelen van het vak leert. En als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd bij een ervaren collega of teamleider terecht.

We zoeken schoonmakers voor diverse locaties binnen Koraal. Of het nu zorg, ondersteuning, onderwijs of arbeid is. Koraal is er voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen.

Wat bieden we jou?
  • Salaris: inschaling conform CAO Schoonmaak – en Glazenwassersbedrijf: min €13,42 en max €14,78 bruto/uur (vanaf 20 jaar).
  • Contract: direct een vast contract.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: een mooie eindejaarsbonus van 5% (zodra je een half jaar in dienst bent), 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een extra vrije dag op je verjaardag! Een goede pensioenregeling, korting op je zorgverzekering en op je sportabonnement.
  • Bedrijfskleding en goede schoonmaakmiddelen om je werk vlekkeloos uit te voeren.
  • Oprechte aandacht voor jou en je wensen voor de toekomst.

Meer informatie
Heb je vragen, neem gerust contact op met Tim Scheepers (locaties in Brabant) via tim.scheepers@hagozorg.nl. Voor de locaties in Limburg kun je mailen naar Carin Damen (carin.damen@hagozorg.nl) of Guido Wings (guido.wings@hagozorg.nl).

Reageren
Benieuwd voor welke locaties van Koraal we schoonmakers zoeken? Of direct reageren?

Onze vacatures - Werken bij Hago Zorg