Stichting Pergamijn zoekt een

Senior Begeleider Gehandicaptenzorg, 27 uur, Nachtzorg in Echt

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Senior Begeleider Gehandicaptenzorg, 27 uur, Nachtzorg in Echt

Als begeleider nachtzorg ben jij de steunpilaar voor cliënten tijdens de nacht.

Wat ga je doen?

Geen enkele nacht is hetzelfde! De ene keer voldoet een geruststellend praatje of een knuffel, een andere keer kun je te maken krijgen met complexe situaties en wordt beroep gedaan op jouw de-escalerend handelen. Een aantal cliënten heeft verzorging en/of verpleging nodig waardoor zij zeer regelmatig op jouw hulp zijn aangewezen. De nachtdienst wordt gedraaid in een wisselende samenstelling van 11 collega’s.

Je werkt solistisch op onze buitenlocaties en tijdens mobiele diensten. En samen met collega’s op ons terrein in Echt. Je wisselt jouw zorg gedurende de nacht af met het als centralist bemannen van het beluistersysteem. Een mooie zorgondersteuning middels domotica. Die door de steeds maar weer vernieuwende ontwikkelingen boeiend blijft en ons helpt de juiste zorg op het juiste tijdstip en de juiste plaats te verrichten. In het team heeft er altijd één iemand bereikbaarheidsdienst, jij dus ook! In geval van calamiteiten en overstijgende zaken zal er dan beroep op je worden gedaan.

Als senior begeleider ben je een kartrekker en verbinder, waardoor je een voorbeeldrol vervult voor je collega’s.

Wat bieden we jou?

Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 45; (min. €2.766,- max. €3.861,- o.b.v. 36 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)
 • Parttime-contract en de (grotendeels) 9-uurs-diensten die je aaneengesloten werkt waardoor je gemiddeld 12 diensten per maand draait;
 • Contract van max 70% met nacht ORT-toeslag;
 • 144 verlofuren en 57 uren Regeling balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Intentie tot vast dienstverband;
 • Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren;
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op minimaal MBO-niveau 4 met relevante werkervaring.
 • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.

Over Pergamijn

Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?

Als onze cliënten wakker worden of een zorgvraag hebben, kunnen ze rekenen op ondersteuning van het nachtzorgteam. Het nachtzorgteam bestaat uit een 40-tal collega’s. 40 Collega’s betekent ook 40 verschillende karakters met ieder zijn eigen kwaliteiten en met hetzelfde doel: de beste nachtzorg voor onze cliënten. Onze visie is dan ook “een op maat afgestemde ongestoorde nachtrust voor iedere individuele cliënt”.

Enthousiast? Solliciteer snel!

Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Jessie Vroom via jessie.vroom@pergamijn.org

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Bel of app dan met recruiter Anja Völler via telefoonnummer 06-51322015.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.