Stichting Pergamijn zoekt een

Senior begeleider gehandicaptenzorg, 24-28 uur, Laan van Westfalen in Geleen

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Senior begeleider gehandicaptenzorg, 24-28 uur, Laan van Westfalen in Geleen

Wil jij van betekenis zijn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking?

Wat ga je doen?
Als senior begeleider ben je verantwoordelijk voor het welzijn van de cliënten. Het dagelijkse werk staat in het teken van de ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt, waarbij het ondersteuningsplan als leidraad dient. Samen met je collega’s vorm je een dynamisch team dat streeft naar de beste zorg. Je communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en positieve instelling zorgen ervoor dat je makkelijk prioriteiten stelt, goed kan schakelen tussen meerdere taken en constructief kritisch durft te zijn. Als senior begeleider ben je een kartrekker en verbinder, waardoor je een voorbeeldrol vervult voor je collega’s.

Wat bieden we jou?
Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 45; (min. €2.766,- max. €3.861,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8 %), eindejaarsuitkering (8,33 %), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Echt is goed te bereiken vanuit Roermond, Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren;
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 4 met relevante werkervaring of HBO niveau.
 • Jij hebt ervaring in aansturen en coachen van medewerkers.
 • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.

Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
We bieden je de kans om als senior cliëntbegeleider in de woning Laan van Westfalen in Geleen het team te komen versterken. Binnen Laan van Westfalen bieden we een warme thuis aan 21 cliënten. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij gaat ondersteunen door stimulering en ontwikkeling, als ook instandhouding van de zelfredzaamheid, het bieden van autonomie (regie over het eigen leven), ondersteuning bij het maken van keuzes en het bieden van nabijheid. Daarbij gaat het niet altijd over het eindresultaat maar vooral over de weg er naartoe.

De locatie is een 24 uurs voorziening waarbij slaapdiensten een onderdeel van het dienstenpatroon zijn. Er wonen cliënten met een verschillende zorgvraag waaronder ook een cliënt met Prader Willi Syndroom. Naast goed om kunnen gaan met de daarbij behorende gedragsproblematiek is het ook van belang om affiniteit te hebben met deze doelgroep. Dit houdt in dat je interesse hebt in voeding en beweging. Beide onderdelen zullen namelijk in de begeleiding van deze cliënt sterk aanwezig zijn.
 • “Binnen Laan van Westfalen zijn wij samen met onze cliënten voortdurend in beweging om ze regie en kleur aan hun eigen leven te laten geven.” -

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Karin Moonen via telefoonnummer 046-7506039.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Anja Völler via telefoonnummer 06-51322015. Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.