Stichting Pergamijn zoekt een

Senior Cliëntbegeleider Gehandicaptenzorg, 28-32 uur, Herkenbosch

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Herkenbosch

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Senior Cliëntbegeleider Gehandicaptenzorg, 28-32 uur, Herkenbosch

Waar kom je terecht?
Guldendreef is een woning voor de doelgroep senioren en ernstig meervoudig beperkt. Er wonen 25 cliënten en 2 aanwonende cliënten logeren binnen de woning. De voorziening heeft op de begane grond twee groepswoningen Op de eerste verdieping bevinden zich een groepswoning en appartementen. Cliënten hebben een duidelijke verpleeg/verzorgingsbehoefte, ondersteuningsvraag in de communicatie en begeleiding nodig in de structurering van hun dag. We bieden zinvolle daginvulling vanuit de methodiek ‘ervaar het maar’.

De kracht van Guldendreef is de diversiteit van doelgroepen, dit maakt het werken op Guldendreef uitdagend en veelzijdig. Iedere woning heeft zijn eigen kernteam, rekening houdend met kennis, kunde en affiniteit passende bij de specifieke woning. Echter vragen we ook flexibiliteit in de samenwerking tussen de verschillende teams.

Jouw baan
Je gaat als senior cliëntbegeleider invulling geven aan de begeleiding daar waar de bewoners behoefte aan hebben, een cliëntgerichte houding staat hierbij centraal.

Je geeft uitvoering aan de ondersteuningsplannen, je ondersteunt bewoners bij ADL-activiteiten en neemt hun verzorging over waar nodig; zorgt voor een passende invulling van de dag en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je participeert in het multidisciplinair overleg en bent aanspreekpunt voor de familie en wettelijke vertegenwoordigers voor vragen over het ondersteuningsplan. De contacten met familie en wettelijk vertegenwoordigers vinden plaats op basis van partnerschap.

Jij…
bent een betrokken en enthousiaste senior cliëntbegeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, het plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt staat bij Pergamijn centraal en heeft zoveel mogelijk regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vormgeven.

werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en ben je in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden. Je neemt deel in het multidisciplinair overleg.

beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een senior cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

moet derhalve als senior cliëntbegeleider binnen deze woning goed kunnen schakelen om steeds opnieuw te bekijken wat de behoefte en vraag van de cliënt is.

Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven. Op basis van je senioriteit ben je in staat de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen en heb je een voorbeeldrol voor andere teamleden.

Je bent een kartrekker én verbinder.

Jouw achtergrond…
Je hebt een diploma in de zorg op MBO niveau 4 of HBO niveau;

Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie;

Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag. Maar ook als je al ervaring hebt in de zorg en precies weet waar je kracht ligt gaan we graag het gesprek aan.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:

Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.605- max. € 3.640,- o.b.v. 36 uur);

144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en regeling balansverlof.

Een eindejaarsuitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.

Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;

Interesse gewekt?
Nadere informatie over de functie-inhoud senior cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Michelle van Bommel , teammanager tel 06-14972498

Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Michelle en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.