MET ggz zoekt een

SPV FACT Volwassenzorg

Dienstverband

28-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Kun jij geduld combineren met zeker en direct handelen? Ben je consequent en heb je inlevingsvermogen? Ben je enthousiast en bevlogen? Reageer dan op deze vacature en wie weet, misschien word jij onze nieuwe collega binnen het team Volwassenenzorg Leudal.

Wie zijn wij?
Onze zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt. MET ggz heeft het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving. In de regio Zuid richten we ons, samen met onze ketenpartners, op de behandeling van volwassenen en ouderen.

Samen met de cliënt, hun naasten, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste lijn naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar en wie weet, samen MET jou!

FACT Team Volwassenenzorg Leudal
Met je collega’s binnen het FACT team Leudal zet je je samen in voor een optimale cliëntenzorg. Je motiveert en activeert de zelfredzaamheid van de cliënt zodat deze weer actief kan deelnemen in de maatschappij. Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire behandelteam waarin we onder andere oplossings- en veranderingsgericht werken.

Wij zijn een gedreven, toegankelijk, hecht team met korte lijnen waarbij de samenwerking voorop staat en goede zorg wordt geleverd voor een complexe doelgroep. Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar.

Wat je gaat doen

 • Je helpt inwoners van Leudal en omgeving met het werken aan hun psychische gezondheid. Je hebt aandacht voor zowel het persoonlijk als het professioneel netwerk en je maakt optimaal gebruik van de voorzieningen in de wijk;
 • Je signaleert psychopathologie en somatische ziektebeelden in relatie tot het psychisch functioneren van de cliënt;
 • Je staat open voor nieuwe ideeën over psychische gezondheid en Je levert een actieve bijdrage aan onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling, zowel binnen als buiten MET ggz;
 • Je draagt mede zorg voor de continuïteit van de werkzaamheden binnen het team;
 • Je helpt inwoners en hun naasten hun vragen en behoeften te formuleren en levert een bijdrage aan diagnostisch onderzoek;
 • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en een professioneel netwerk in de wijk;
 • Je hebt een proactieve houding waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat; 
 • Je bent tijdens en na kantoortijden inzetbaar in de crisisdienst van MET ggz.
 • Je verricht huisbezoeken;

Wie jij bent

 • Je hebt een opleiding SPV afgerond en bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt affiniteit/ervaring met (complexe) psychiatrische problematieken;
 • Je bent betrokken bij de actuele ontwikkelingen binnen de specialistische ggz;
 • Je bent een teamspeler die kan samenwerken in de zorgketen;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel;
 • Je werkt efficiënt en hebt oog voor kwaliteit en daarnaast ben je resultaatgericht; 
 • Je hebt een proactieve houding en vindt goede samenwerking belangrijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto;

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met korte lijnen. Daarnaast bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en mogelijkheden voor bij- en nascholing.  De functie SPV is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao ggz (maximaal € 4.620,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Voorwaarde is participatie in de crisisdienst.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we jouw cv en sollicitatiebrief graag tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leen Vrolijk, SPV/systeemtherapeut en teamcoördinator Volwassenenzorg Leudal – via t: 06 – 31 79 54 07 of e: lvrolijk@metggz.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.