PGZ zoekt een

Teamleider

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Als Teamleider bij PGZ ga jij aan de slag in ons behandelteam voor volwassenen. Op onze locatie in Heerlen voor 24 uur per week. Solliciteer snel!

Wat ga je doen?

Als Teamleider bij PGZ kom jij te werken op onze locatie in Heerlen in ons behandelteam voor volwassenen. Jij gaat uiteraard het team aansturen en daarnaast houd jij je bezig met zaken als het sturing geven en bewaken van het registratie en declaratie proces, het uitbreiden van onze bekendheid en ook kijken naar ontwikkelingen van de wachtlijst. Daarom ga je ook samenwerken in de regio met andere zorgorganisaties, huisartsen en poh’s. Ook onderhoud jij je kennis over actuele wet- en regelgeving. En ga je samen met het team nieuwe behandelvormen en methodieken ontwikkelen. Kortom, een veelzijdige functie met veel mogelijkheden.

Waar ga je werken?

Jij komt te werken in ons team Diagnostiek & Behandeling van ongeveer 13 collega’s op onze locatie in Heerlen. Het team bestaat uit  psychologen, GZ-psychologen en psychiaters. Samen geven jullie vorm aan ons aanbod in diagnostiek en behandeling aan volwassenen met ASS en comorbiditeit. Je werkt naast je team ook samen met het ambulante team in de regio, hierdoor kunnen we op- en afschalen tussen behandeling en begeleiding aan huis. In onze teams vinden we samenwerken, elkaars expertise maar zeker ook kritisch evalueren belangrijk zodat ieder zich individueel zich kan ontwikkelen. Jouw werkdagen zijn van maandag tot vrijdag voor 24 uur per week, waarbij we in overleg de dagen bepalen.

Wat bieden wij?

Werken in multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een maandsalaris van max. € 4.785 o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 55).
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden aan die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je hebt een diploma op hbo niveau in de zorg en/of management met meerdere jaren ervaring.
  • Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van onze doelgroep en de wijze van omgaan en mogelijkheden van hulpverlening.
  • Je hebt kennis van teamprocessen zodat jij goed kan inspelen op de dynamieken met passende interventies.
  • Je bent 24 uur beschikbaar van maandag tot vrijdag met werkdagen in overleg.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Ben je geschikt dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!
Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Teamleider bij PGZ ? Bel recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment@pgz.nu voor de procedure. Voor inhoudelijke vragen bel Marcel Reintjes (Manager Zorg) op 0620780894

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.