Stichting Pergamijn zoekt een

Uitvoerder / projectleider vastgoed services

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Uitvoerder / projectleider vastgoed, 36 uur in Echt

“Het mooie van mijn werk is dat ik elke dag ervoor kan zorgen dat onze bewoners een thuis hebben.”

Wat ga je doen?

Als collega van het team vastgoed services ben je verantwoordelijk voor tijdige, klantgerichte, kwalitatieve en kostenbewuste afhandeling van kleine en middelgrote, planmatige onderhoudswerkzaamheden van het vastgoed. Je geeft uitvoering aan het MJOP in samenwerking met onze vastgoedpartners voor onder andere bouw, elektra en installaties.

Je hebt contact met de (interne) opdrachtgevers zoals de teammanagers en medewerkers huisvesting en anderzijds met leveranciers. Met jouw kritische blik zie jij waar verbetering mogelijk is en doet voorstellen die het proces voor de interne klant positief beïnvloeden en implementeert deze na goedkeuring.

Je beheert, registreert en rapporteert over de werkorders met behulp van het systeem Topdesk. En werkt nauw samen met de planner/ werkvoorbereider en het bedrijfsbureau vastgoed.

Wat bieden we jou?

Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 45; (min. €2.766,- max. €3.861,- o.b.v. 36 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)
 • 144 verlofuren en 57 uren Regeling balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Intentie tot vast dienstverband;
 • Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt.
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau (niveau 4) in de richting bouwkunde of vergelijkbaar én je hebt ervaring in een soortgelijke job.
 • Kennis van installatietechniek is een pré.

Over Pergamijn

Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?

De afdeling vastgoed & huisvesting bestaat uit een team van 7 medewerkers. Wij dragen bij aan de kwaliteit van bestaan door het bevorderen van de leefbaarheid binnen de woon- en dagbestedingsvoorzieningen.

Het doel van onze afdeling is: het op orde brengen en of het in stand houden van gebouwen, terreinen en (gebouw gebonden) installaties. Daarnaast verzorgt de afdeling verbouw- en renovatieprojecten. We werken bovendien nauw samen met de afdeling vastgoed projecten (nieuwbouw en of grootschalige projecten).

Wat goed is om te weten is dat we midden in een ontwikkeling zitten. Dat betekent dat jij mee kunt bouwen aan de toekomst van de afdeling.

Enthousiast? Solliciteer snel!

Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teamleider facilitair Ivo Dassen via 06-42736031 en/of ivo.dassen@pergamijn.org

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Bel of app dan met recruiter Anja Völler via telefoonnummer 06-51322015.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.