PSW zoekt een

Vacature begeleider flexpool

Dienstverband

4 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wil jij graag meer regie over je eigen rooster? En word jij enthousiast van sfeer proeven en werken op verschillende locaties in verschillende sectoren van PSW? Dan willen wij jou graag verwelkomen in onze flexpool!

De flexpool
Als begeleider flexpool word jij ingezet op plekken waar je je collega’s uit de brand kan helpen. Dit kan gaan om een langdurige vervanging binnen een team, bijvoorbeeld in het geval van zwangerschapsverlof. Ook kan dit gaan om een kortdurende vervanging, bijvoorbeeld als een cliënt een specifiekere hulpvraag heeft.

Voor de kortdurende vervangingen wordt het "diensten plukken" aangeboden. Hiermee kun jij dus zelf bepalen welke diensten jij wilt werken, zodat dit in balans blijft staan met jouw werk-privé balans en jij de regie over jouw eigen rooster kan bewaren.

Wat ga jij doen?
In deze functie begeleid jij de cliënten in het zoveel mogelijk behouden van de eigen regie. Je werkt op basis van het ondersteuningsplan van de cliënten en speelt in op hun (uiteenlopende) begeleidingsvragen. Je levert een bijdrage aan een veilige, respectvolle en vertrouwde omgeving en handelt vanuit de visie ‘niet zorgen vóór, maar zorgen dat’. De begeleiding richt zich op het ontwikkelen of in stand houden van vaardigheden en zelfstandigheid van de cliënt en het participeren in de samenleving.

Wat hebben wij te bieden?
 • Je krijgt bij ons vanaf de eerste dag een vast contract! Het aantal uren bespreken we in onderling overleg;
 • Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg voor de functie begeleider, FWG 35: min.€2338, - en max. €3294, - bruto/maand (op basis van 36 u/w);
 • Je krijgt bovenop je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren én 57 Persoonlijk Budget Levensfase-uren (PBL) bij een fulltime dienstverband;
 • Je werkt in een goede sfeer met een leuk team van collega’s;
 • Je hebt veel eigen regie over het je rooster binnen de flexpool;
 • Je krijgt bij ons veel ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
 • We bieden je aantrekkelijke secundaire voorwaarden waaronder: onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33 %). Je kunt meedoen aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren;
 • Omdat je waarschijnlijk verschillende locaties gaat bezoeken, maken we de dichtstbijzijnde locatie vanaf je woonlocatie jouw standplaats. Dit betekent dat alle overige kilometers die worden gedeclareerd, worden gedeclareerd als dienstreis.

Wat verwachten wij van jou?
 • Je werkt met hart en ziel met en voor cliënten;
 • Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening;
 • Je bent flexibel, ondernemend en zelfstandig;
 • Je hebt een agogische/maatschappelijke opleiding afgerond op minimaal mbo niveau 3 voor de functie van begeleider of je hebt een achtergrond als verzorgende IG/ verpleegkundige;
 • Je bent inzetbaar op wisselende werkdagen en in weekenden. Ook het draaien van een slaapdienst of wakkere nachtdienst hoort er af en toe bij. Binnen de flexpool zijn er ook mogelijkheden om de voorkeur te geven aan bepaalde soort diensten, bijvoorbeeld als je graag nachten werkt.

Meer informatie nodig?
Neem dan gerust contact op met Laura of Audrey. Laura is bereikbaar via de mail: werkenbij@psw.nl of telefoon: 06-16077323 en Audrey is bereikbaar via de mail: a.arets@psw.nl of telefonisch: 06- 51137342.