Cicero Zorggroep zoekt een

Vaste nachtdienst - Cicero Zorggroep (Brunssum, 20 uur per week)

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Wanneer de nacht valt in Brunssum, begint jouw ‘werknacht’ bij het gezellige zorgcentrum Huize Louise. Je staat samen met een andere collega klaar om onze bewoners tijdens je nachtdienst te verzorgen en ondersteunen. Past werken in de nacht (2 – 3 nachtdiensten per week) bij jou? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG of verpleegkundige in de nachtdienst ben jij ontzettend belangrijk voor onze bewoners. Je speelt namelijk een grote rol in het bewaken van rust en veiligheid. Je biedt de nodige begeleiding en verzorging en zorgt ervoor dat de bewoners hun welverdiende nachtrust krijgen. Hoewel je deel uitmaakt van een multidisciplinair team, is het belangrijk dat je in de nachtdiensten graag zelfstandig werkt. Je werkt in de nachtdienst op alle afdelingen in Huize Louise (PG en somatiek).

Om de feeling met het team en alle voorkomende werkzaamheden te behouden kan het incidenteel voorkomen dat je een vroege of late dienst draait. Dit gaat natuurlijk in goed onderling overleg.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren:
 • als verzorgende IG wordt je ingeschaald in functiegroep 40 (minimaal € 2.536,95 bruto per maand en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • als verpleegkundige wordt je ingeschaald in functiegroep 45 (minimaal € 2.695,33 bruto per maand en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uiteraard heb je daarnaast recht op de onregelmatigheidstoeslag die geldt in de nachtdienst.
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op je sportschool-abonnement en zorgverzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.


Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet ook op de juiste momenten hulp in te schakelen. Het zorgen voor een volledige overdracht richting collega’s is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je handelt adequaat bij calamiteiten.
 • Je bent in de nachtelijke uren op je best.
 • Je plant je rooster samen met je collega’s van het nachtdienstteam van Huize Louise.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Huize Louise

Zorgcentrum Huize Louise is een kleinschalig en huiselijk zorgcentrum met een mooie ligging aan het Vijverpark in Brunssum. Huize Louise biedt verpleeghuiszorg (PG, voor ouderen met dementie, op basis van een kleinschalige woonvorm voor maximaal 10 bewoners per afdeling) en verzorgingshuiszorg.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met Manolo Mendoza van Weersch, zorgmanager Huize Louise (telefoonnummer: 06 50158381.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele, relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.