Deel dit:

Ben jij een student binnen de zorgsector? Of werk je in zorg en volg je naast het werk een hbo-opleiding of overweeg je om dit te doen? Dan kan jouw input van grote meerwaarde zijn voor dit onderzoek. Graag nodigen we je uit om de onderstaande vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten en de resultaten worden volledig anoniem verwerkt.

De aanleiding

De zeven grootste zorgwerkgevers in de regio hebben zich verenigd met als ambitie, samen met de opleidingsinstituten, binnen een afzienbare termijn een volwaardige hbo-verpleegkunde opleiding te realiseren in de regio Noord- en Midden-Limburg. In de regio spelen er verschillende uitdagingen, zowel in de zorg als in het onderwijs. Het opzetten van een nieuwe hbo-verpleegkunde opleiding moet bijdragen aan het toekomstbestendig organiseren en continueren van de zorg, door middel van het regionaal opleiden, ontwikkelen en behouden van talent. Daarnaast staat het vergroten van de aantrekkelijkheid van de regio vanuit economisch, sociaal en maatschappelijk perspectief centraal.

Link naar de vragenlijst

Jouw input zal de regio verder helpen en is van cruciaal belang voor het onderzoek naar de wenselijkheid en haalbaarheid van een hbo-verpleegkunde opleiding in Venlo. Het zou ons enorm helpen als je de vragenlijst invult.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over de vragenlijst, dan kun je contact opnemen met Anne-Floor Bakker via a.bakker@berenschot.nl.

Alvast hartelijk dank voor je tijd!