MET ggz zoekt een

Verpleegkundig Specialist, Ouderenzorg

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Als verpleegkundig specialist heb je een cruciale rol binnen het team ouderenzorg. Je biedt zeer complexe herstelgerichte zorg aan je cliënten, die vragen om een uitstekend diagnostisch oordeelsvermogen.

Met jouw vakkennis, ervaring en inlevingsvermogen weet jij tot de juiste diagnose te komen en zorg je voor een passende, effectieve behandeling. Van intake tot behandeling, krijg je als verpleegkundig specialist bij MET ggz de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen. Naast regiebehandelaar, vervul je een belangrijke rol in diverse projecten en onderzoeken.

Je voelt je helemaal thuis bij een complexe doelgroep, waarin we samenwerken met naasten en partners in de wijk. In deze functie heb je dus met veel verschillende mensen contact.

De teams van het zorgcluster ouderenzorg zijn stabiel en groeiend met korte lijnen. De samenwerking staat voorop en er wordt goede zorg voor een complexe doelgroep geleverd. Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar. Binnen het team sta je er nooit alleen voor!

MET team ouderenzorg
Het zorgcluster ouderenzorg bestaat uit twee multidisciplinaire en dynamische teams (in Midden en Zuid-Limburg), die hulp bieden aan ouderen met uiteenlopende, veelal complexe, psychiatrische problematiek vaak in combinatie met neurocognitieve klachten, somatiek en levensfaseproblematiek. We werken vanuit meerdere locaties samen en zoeken de verbinding graag met elkaar op. Wij zijn een gedreven, toegankelijk, hecht team met korte lijnen, waarbij de samenwerking voorop staat en goede zorg voor een complexe doelgroep wordt geleverd. Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar.

Wat houdt de functie in?
Als verpleegkundig specialist heb je een zeer divers takenpakket, waarbij je bij MET ggz de ruimte en vrijheid krijgt om naar eigen inzicht te handelen. Behalve over de inhoud van je vak denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren.
 • Je geeft de zorg samen met de primaire behandelaren vorm op een manier die bij jou past;
 • Je overziet en coördineert de behandeling en bent eerste aanspreekpunt voor de cliënt, diens naasten en andere betrokken zorgprofessionals;
 • Je voert (medische) intakes en somatisch onderzoek;
 • Je verleent (methodische) consultatie, scholing en coaching;
 • Je stelt diagnose, indicaties en samen met de cliënt en je collega’s een behandelplan op;
 • Je zorgt voor continuïteit en uitvoering van de behandelplannen volgens de verpleegkundige methodieken;
 • Je draagt zorg voor coaching en werkbegeleiding van de primair behandelaren;
 • Je hebt een rol in het voorgeven van de samenwerking tussen jouw team en de rest van de organisatie;
 • Je voert crisisinterventies zelfstandig uit en participeert in de crisisdienst als voorwacht. Hierbij werken we met een roulatiesysteem en gelden passende toeslagen en compensatieregelingen;
 • Je initieert en organiseert projectmatige innovatieprojecten;

Wie ben jij?
 • Je bent een HBO- of B-verpleegkundige met een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist (MANP of GGZ-VS);
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie;
 • Als VS werken wij voornamelijk out-reachend en verwachten we dat je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer;

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets, laptop of IPad aan te schaffen;
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief;
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 65 (min. € 4108 en max. € 6264);

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET Behandeling is een onderdeel van MET ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: Volwassenenzorg, FACT, IHT, Ouderen, Kind & Jeugd en MET Focus.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature of wil vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Ellen van de Berken, Teamleider Bedrijfsvoering OZ, evandeberken@metggz.nl, 06-315952588

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.