Vivantes zoekt een

Verpleegkundig Specialist (VS) of Physician Assistant (PA)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Jij wilt als Verpleegkundig Specialist (VS) of Physician Assistant (PA) jouw deskundigheid en vaardigheden graag inzetten voor de invulling van goede en veilige persoonsgerichte ouderenzorg. Heb jij daarnaast de durf en de veerkracht om mee te bouwen aan onze medische vakgroep en wil jij jezelf te ontwikkelen tot een unieke en complete regiebehandelaar? Solliciteer dan snel!

Jouw rol
Jij bent als VS of PA de schakel tussen het team en de behandelaren. Jij kent je collega’s. En je weet hoe je het beste uit het team kunt halen. Je werkt samen vanuit de juiste ondersteuning, coaching en intervisie en jij laat op deze manier binnen het team iedereen uitblinken in zijn/haar vakgebied. Met de behandelaren werk je samen zodat deze jouw talenten benut en jij hen optimaal ondersteunt.

Je hebt een adviserende, ondersteunende en begeleidende rol naar de bewoners of cliënten toe. Allemaal met als doel dat de bewoner in het verpleeghuis en de cliënt in de zorgwoningen de zorg en ondersteuning krijgt die hij wenst. Daarin is de visie op zorg van Vivantes leidend, waarmee -naast goede en veilige persoonsgerichte zorg- de kwaliteit van leven en eigen regie voor de individuele bewoner voorop staat. Onze visie op zorg vind je onder aan deze vacature.

Dit ben jij:
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding tot Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant op zak.
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.
 • Je hebt relevante werkervaring in de ouderenzorg.
 • Je kent protocollen, richtlijnen en zorgpaden en je kunt die vertalen naar de individuele wensen en behoeften van een bewoner of cliënt.
 • Heb je ervaring in de ouderenzorg en ervaring met eerstelijnszorg? Dan is dat een pré, maar het is geen vereiste.
 • Jij weet dat de juiste zorg voor onze ouderen belangrijker is dan ooit, en draagt hier dan ook graag aan bij.

Dit hebben wij te bieden:
 • Jij krijgt een contract voor onbepaalde tijd aangeboden, bij wederzijds enthousiasme na een proeftijd van twee maanden.
 • Het aantal contracturen is bespreekbaar. Evenals de startdatum.
 • Jij bouwt verder mee aan de behandeldienst waar je zelf onderdeel van uit maakt.
 • Vivantes telt negen woonzorglocaties– binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen. Dit betekent dat jij werkt binnen verschillende locaties, zonder veel kilometers te hoeven maken.
 • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening. De functie valt in CAO VVT en is ingedeeld in FWG 65 (maximaal €6.583,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Conform de CAO VVT krijg je in mei vakantiegeld (8% van je jaarsalaris) en in november een eindejaarsuitkering (8% van je jaarsalaris).
 • Verder leren? Dat kan! Zolang je jouw leidinggevende weet te overtuigen van de relevantie van de opleiding of cursus voor de functie.

Samen verder bouwen aan een eigen behandeldienst
Vanuit onze visie op zorg willen wij dat jij als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant in de ouderenzorg actief meedenkt over hoe wij de samenwerking tussen de bewoner, mantelzorgers, het team en de behandelaar in onze verpleeghuisorganisatie verder gaan vormgeven en wat dit betekent voor de inrichting van onze behandeldienst en medische vakgroep.

Geen gespreid bedje, maar samen bouwen aan echte, persoonsgerichte zorg!

Verder bouwen aan persoonsgerichte ouderenzorg
Binnen Vivantes hebben wij de afgelopen jaren de omslag gemaakt van klassieke bejaardenhuis-organisatie naar een ouderenzorgorganisatie met complexe verpleeghuiszorg (mét en zónder behandelcomponent).

Wij hebben de keuze gemaakt ons te richten op goede en veilige persoonsgerichte zorg, die aansluit op de Kwaliteitskaders Verpleeghuiszorg en Wijkverpleging. Dit betekent dat wij als team met complexe zorgvragen en individuele wensen en behoeften van bewoners moeten kunnen omgaan. Daarvoor moeten wij de bewoners en hun netwerk kennen, de kwaliteiten van onze collega’s kennen en over onze eigen rol heen kunnen kijken.

De ambitie om dit vanuit een eigen behandeldienst te doen is eind 2022 gerealiseerd en komt voort uit het verlangen binnen het eigen team de juiste kennis, ervaring en vaardigheden te kunnen bundelen. We willen ons team graag uitbreiden met een deskundige Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant die onze medische vakgroep verder mee vorm wil geven.

Onze visie op zorg
Vivantes is er voor kwetsbare ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige omgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen leven. Ook indien u geconfronteerd wordt met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij woont u ofwel in één van onze negen verpleeghuizen, ofwel in een zorgwoningen naast een van deze verpleeghuislocaties.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat u zelf nog kun; alleen of samen met uw naasten. Wanneer u iets niet meer kunt, nemen wij dat over. Wij zijn er altijd op gericht uw leven daarbij zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige er respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen wij samen met ons en met uw netwerk. Alle disciplines en betrokkenen zetten hiervoor in en werken hierin samen.

Contact
Bij inhoudelijke vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Edwin Tijssen, manager behandeling & expertise (06-34087661 of e.tijssen@vivantes.nl).