Cicero Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, Cicero Zorgggroep (Amstenrade, 24-36 uur)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Amstenrade

Werkvelden

Ouderenzorg

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Ben jij een zelfstandige en gedreven verpleegkundige? En heb jij een hart voor de zorg en wil jij onze bewoners graag de aandacht geven die ze verdienen? Dan is zorgcentrum Elvira-Leontine in Amstenrade op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bij zorgcentrum Elvira-Leontine ben je er voor onze bewoners op het gebied van zorg en welzijn. Je coördineert het primaire proces rondom onze bewoners, stemt af met artsen, behandelaren en familie. Daarbij is het jouw verantwoordelijkheid de continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen. Het welbevinden van onze bewoners staat daarbij centraal. Je behoudt het overzicht over de afdeling en verricht veel verpleegkundige handelingen. Bij zorgcentrum Elvira-Leontine is geen dag hetzelfde.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 45 (minimaal € 2.695,33 bruto per maand en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een Mbo- of Hbo-diploma verpleegkunde (niveau 4 of 5) en je bent BIG geregistreerd.
 • Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact met bewoners. Je bent een goede luisteraar en een respectvol, vriendelijk en vakkundig in de omgang met bewoners, hun familie en je collega’s.
 • Je neemt verantwoordelijkheid, bent sterk in coördineren en observeren, en je komt regelmatig met verbetervoorstellen of leuke, nieuwe ideeën.
 • Je streeft ernaar om elke dag weer de beste en fijnste zorg te leveren.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep ouderen en je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen en uren (maandag t/m zondag).

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die onze verpleeg- en verzorgingshuisbewoners ondersteunt om hun leven op een zinvolle, kwalitatieve, zelfstandige manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Elvira-Leontine

Zorgcentrum Elvira-Leontine ligt aan de rand van Amstenrade. Er wordt volop gebouwd, wat betekent dat jij in een nieuw en modern zorgcentrum gaat werken! Het eindresultaat is een toekomstbestendige, innovatieve zorgomgeving, met moderne bewonersstudio’s en een dienstencentrum. Meer weten over zorgcentrum Elvira-Leontine?

Nieuwbouw zorgcentrum Elvira-Leontine (cicerozorggroep.nl)

Direct solliciteren?
Klik op de button ’Solliciteer direct’ en vul het sollicitatieformulier in. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld