Cicero Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige - Cicero Zorggroep (Brunssum, 24-36 uur)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Hey zorgprofessional! Voor ons zorgcentrum Emmastaete in Brunssum zijn we op zoek naar een zelfstandige en gedreven verpleegkundige voor 24-36 uur per week. Heb jij een hart voor de zorg en wil jij onze bewoners graag de aandacht geven die ze verdienen? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bij zorgcentrum Emmastaete ben je er voor onze bewoners op het gebied van zorg en welzijn. Je coördineert het primaire proces rondom onze bewoners, stemt af met artsen, behandelaren en familie. Daarbij is het jouw verantwoordelijkheid de continuïteit van zorg te waarborgen. Het welbevinden van onze bewoners staat daarbij centraal. Je behoudt het overzicht over de afdeling en verricht veel verpleegkundige handelingen. Bij zorgcentrum Emmastaete is geen dag hetzelfde en daarom zoeken we een flexibele teamplayer als collega!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 45 (minimaal € 2.695,33 bruto per maand en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een Mbo- of Hbo-diploma verpleegkunde (niveau 4 of 5) en je bent BIG geregistreerd.
 • Je geniet van het persoonlijke een-op een contact met de bewoners. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met bewoners, hun familie en je collega’s.
 • Je neemt verantwoordelijkheid, bent sterk in coördineren en observeren, en je komt regelmatig met verbetervoorstellen of leuke, nieuwe ideeën.
 • Je streeft ernaar om elke dag weer de beste zorg te leveren.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag). Je zult daarbij voornamelijk overdag ingepland worden.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die onze verpleeg- en verzorgingshuisbewoners ondersteunt om hun leven op een zinvolle, kwalitatieve, zelfstandige manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Afdeling Mijnzicht

Afdeling Mijnzicht is een PG-afdeling waar 28 bewoners verblijven. Er werkt een divers team met zowel jonge collega’s als wat oudere collega’s: “We hechten veel waarde aan een fijne samenwerkingsrelatie en het opleiden van nieuwe collega’s/leerlingen. We waarderen ieders kwaliteiten en we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We werken samen, zijn positief, eerlijk en collegiaal. Kortom we zijn er voor elkaar!”

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier voor in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken