Cicero Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige - Cicero Zorggroep (Geulle, 16-36 uur)

Dienstverband

16-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Geulle

Werkvelden

Ouderenzorg

Hey zorgprofessional! Wil jij onze bewoners graag de aandacht bieden die ze verdienen en wil je werken in én met een hardwerkend team van zorgprofessionals? Solliciteer dan direct! Want bij zorgcentrum Ave Maria in Geulle zijn we op zoek naar een zelfstandige en gedreven verpleegkundige voor 16-36 uur per week.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bij zorgcentrum Ave Maria ben je er voor onze bewoners op het gebied van zorg en welzijn. Je coördineert het primaire proces rondom onze bewoners, stemt af met artsen, behandelaren en familie. Daarbij is het jouw verantwoordelijkheid dat de continuïteit van de zorg gewaarborgd wordt en het welbevinden van onze bewoners centraal staat. Je behoudt het overzicht over de afdeling en verricht veel verpleegkundige handelingen. Bij zorgcentrum Ave Maria is geen dag hetzelfde en daarom zoeken we een flexibele teamplayer als collega!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 45 (minimaal € 2.695,33 bruto per maand en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Ontwikkelmogelijkheden tot het volgen van verschillende cursussen en opleidingen.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een Mbo- of Hbo-diploma verpleegkunde (niveau 4 of 5) en je bent BIG geregistreerd.
 • Je geniet van het persoonlijke een-op-een contact met bewoners. Je bent een goede luisteraar en een kei in de omgang met bewoners, hun familie en je collega’s.
 • Je neemt verantwoordelijkheid, bent sterk in coördineren en observeren en je komt regelmatig met verbetervoorstellen of leuke, nieuwe ideeën.
 • Je streeft ernaar om elke dag weer de beste zorg te leveren.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt zowel vroege als late diensten).

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die onze verpleeg- en verzorgingshuisbewoners ondersteunt om hun leven op een zinvolle, kwalitatieve, zelfstandige manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Ave Maria

Zorgcentrum Ave Maria in Geulle is een zorgcentrum met een warme en huiselijke sfeer, maar laat je niet misleiden, het zorgcentrum beschikt over de modernste hulpmiddelen en zorgtechnologie waardoor we zorg van hoge kwaliteit kunnen leveren. Het zorgcentrum kent vier afdelingen:

Op de afdelingen Gaol Onger en ’t Steegske wonen bewoners die psychogeriatrische en somatische zorg nodig hebben. Gaol Baove is een somatische afdeling en op afdeling Kleibrook wonen bewoners met een psychogeriatrische aandoening.  

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld