Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige in opleiding tot specialist GGZ (VIOS)

Dienstverband

32-36 p.week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Verbreed je professionele horizon en volg de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ

Ben jij een ervaren hbo-verpleegkundige of sociaal psychiatrisch verpleegkundige die zich wil verdiepen in de ggz en een steentje bij wilt dragen aan de ontwikkeling van het beroep? In samenwerking met MET GGZ biedt Mondriaan jou de mogelijkheid tot het volgen van een concrete en goed gefaciliteerde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ, per 1 januari 2021.

Opleiding: GGZ-VS
Start: 01-01-2021
Duur: 3-jarige opleiding
Reageren voor: 31-03-2020
Werving: Intern en extern

De opleiding GGZ-VS is door de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) erkend en includeert de tweejarige opleiding Master in Advanced Nursing Practice in de GGZ (ANP/GGZ): een combinatie van werken en leren. Tijdens de opleiding werk je bij voorkeur 36 uur per week en is één dag in de week een lesdag. Een 32-urige werkweek is eventueel mogelijk en bespreekbaar. In dat geval wordt de praktijkleerperiode verlengd.

Past deze opleiding bij jou?
Je bent in bezit van een hbo-diploma Verpleegkunde (Bachelor getuigschrift) en je hebt twee jaar werkervaring (minimaal 0,8 fte) als verpleegkundige in een hbo Verpleegkunde functie. Je bent geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG. Ook heb je een aantoonbaar bovengemiddeld functioneren. Dit blijkt uit jouw samengestelde portfolio dat voldoet aan de door GGZ-VS gestelde eisen (klik hier voor meer informatie over de samenstelling van het portfolio). Je beheerst de Engelse taal.

Wanneer je niet voldoet aan de opleidingseis kun je alsnog tot de opleiding worden toegelaten wanneer je in het bezit bent van:

  • Een getuigschrift mbo Verpleegkunde óf een inservice A-, B- of Z-diploma, aangevuld met een aanpalend bachelor getuigschrift in de gezondheidszorg. Onder aanpalend wordt verstaan: bachelor psychologie, bachelor sociaal pedagogische hulpverlening en bachelor maatschappelijk werk. Als je meent dat jouw bachelor opleiding, anders dan voornoemd, eveneens behoort tot de aanpalende opleidingen dan wordt dit ter beoordeling voorgelegd aan de examencommissie;
  • Een inservice A-, B- of Z-diploma, aangevuld met een onafhankelijk assessment dat is afgenomen om alsnog het hbo denk- en werkniveau aan te tonen.

Wat wij jou bieden
De kosten voor het volgen van de opleiding worden door de instelling vergoed, inclusief reiskosten. De CAO Geestelijke Gezondheidszorg is van toepassing. Voor externe kandidaten geldt dat zij een leer-arbeidsovereenkomst zullen ontvangen voor de duur van de opleiding. Voor interne kandidaten geldt dat zij een addendum zullen ontvangen voor de duur van de opleiding. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingeschaald conform de salarisnota VIOS.

Is je interesse gewekt?
Informatie over de opleiding, de sollicitatieprocedure, het aanmeldingsformulier en de daarbij behorende documenten vind je op de website: www.ggzvs.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis Robroek, praktijkopleider, telefoon: 06-13681153 of per e-mail: d.robroek@mondriaan.eu).

Je kunt ook contact opnemen met Bedrijfsbureau Mondriaan Academie, tel.: 088-506 6395.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button:

“direct solliciteren”

 

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een geldig afschrift van het BIG-register te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.