Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Verpleegkundige interne geneeskunde, MDL & Oncologie (20-143)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Word jij onze nieuwe verpleegkundige afdeling interne geneeskunde, MDL & oncologie?
Vacaturenummer 20-143, 32-36 uur per week

Wie ben jij?
Als verpleegkundige van afdeling interne geneeskunde ,MDL & oncologie verleen je in teamverband verpleegkundige, begeleidende en verzorgende werkzaamheden. Daarnaast informeer en adviseer je de patiënt en diens naasten. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden bij de patiënt. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen patiënt. Je geeft voorlichting en verzorgt (bij)scholingen. Je kunt hierbij goed omgaan met hectiek en werkdruk. Je beschikt over communicatieve vaardigheden. Naast je werk als verpleegkundige neem je deel aan kwaliteit verbeterende maatregelen.

Jouw nieuwe werkplek
De verpleegafdeling interne geneeskunde, MDL& oncologie maakt onderdeel uit van de kliniek beschouwend. De afdeling is een gecombineerde afdeling met in totaal 29 bedden. Het is een dynamische afdeling waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben de verpleegkundige op de afdelingen ook hun eigen aandachtsgebieden en is er veel oog voor ontwikkeling. Het oncologisch dagcentrum bestaat uit 6 stoelen en 2 bedden in een poliklinische setting. Als oncologieverpleegkundige werk je na het behalen van je diploma afwisselend op de verpleegafdeling alsook binnen het oncologisch dagcentrum. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende disciplines om de zorg goed op elkaar af te stemmen.

Wat vragen wij van jou?
  • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundige en BIG geregistreerd;
  • Je hebt affiniteit met interne geneeskunde & oncologie;
  • Je wilt je de komende jaren blijven ontwikkelen en bent bereid om in de toekomst de opleiding tot oncologieverpleegkundige te volgen.

Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt deze voor onbepaalde tijd verlengd en is het mogelijk om de vervolgopleiding tot oncologieverpleegkundige te volgen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Dorien van Rijt, telefoonnummer 06-29329702.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maarten van de Goor, HRM adviseur, telefoonnummer 0629319484.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Dorien Rijt
+31 6 29329702
dorien.vanrijt@lzr.nl