Ambulante Thuiszorg zoekt een

Verpleegkundige Niveau 4

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen Gulpen Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ambulante Thuiszorg is op zoek naar nieuwe zorgtoppers die onze wijkteams komen versterken.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige in onze thuiszorgorganisatie verpleeg, verzorg en begeleid je onze cliënten op basis van het zorgplan. Je signaleert veranderingen in de situatie van onze cliënten, je rapporteert deze en je onderneemt hierop actie. Daarnaast stimuleer en ondersteun je onze cliënten bij zelfzorg. Je coördineert de dagelijkse zorg en vormt het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en hun hele netwerk. Tevens adviseer je collega’s in je team bij meer complexe verpleegkundige zorgvragen en bekijk je de situaties vanuit een helicopterview. Samen met je collega’s en de Manager Thuiszorg bouw je aan het vergroten van de teams in zowel kwalitatieve als kwantitatieve zin.

Wat mag je van ons verwachten?
- We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
- Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.
- Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
- We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.
- Naast onze fijne arbeidsvoorwaarden is het bij Ambulante Thuiszorg bovenal prettig werken. Je bent bij ons verzekerd van oprechte aandacht voor jou als persoon. Daarnaast kennen we korte lijnen, hebben we veel voor elkaar over en kunnen daardoor ook altijd op elkaar rekenen.

Wat verwachten we van jou?
Wij verwachten van jou minimaal een opleiding verpleegkundige niveau 4 en een BIG-registratie. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je bent in staat om op de juiste manier te communiceren, dit uit zich ook in het onderhouden van vertrouwensrelaties met het hele netwerk rondom de cliënten. Je schakelt snel, ook bij calamiteiten en weet hierbij altijd de rust te bewaren. Werken vanuit het digitale zorgdossier vind je leuk en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Verder ben je iemand die niet denkt in problemen maar in oplossingen. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.