LEVANTOgroep zoekt een

Verpleegkundige Olympiastaete Geleen

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Verpleegkundige Olympiastaete Geleen

Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor ouderen die behoefte hebben aan zowel psychische ondersteuning als somatische zorg? LEVANTOgroep biedt een waardevolle kans om als verpleegkundige bij Olympiastaete te Geleen voor 24-28 uur aan de slag te gaan. Ontdek hoe jij kunt bijdragen zodat de client kan ouder worden met behoudt van eigen regie. Heb jij het LEV om bij LEVANTOgroep te werken? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek

In 2021 hebben LEVANTO Zorggroep en Vivantes Zorggroep een samenwerking gestart op locatie Olympiastaete te Geleen. Een samenwerking waarin we samen zorgdragen voor de psychische kwetsbare cliënt met somatische aandoeningen. Een locatie van 44 bewoners met een gemiddelde leeftijd variërend van 42 tot 92 jaar oud. Een thuis voor cliënten die verpleegkundige zorg nodig hebben maar ook hun leven daarom heen vorm willen geven. Ondersteuning waar nodig, zelfstandig waar kan.

Dit is je werkdag

Als Verpleegkundige is geen enkele dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het verzorgen van wonden, het andere moment met het opstellen en onderhouden van een individueel zorgplan. Uiteraard houd je bij alles wat je doet rekening met de wensen en behoeften van de cliënten. Doordat jij veranderingen in de fysieke en mentale gezondheid van de cliënten signaleert, kun jij tijdig zorgen voor aanpassingen in het zorgplan. Uiteindelijk zorg jij voor een grotere zelfredzaamheid van jouw cliënten en ga je uit van de kracht van de cliënt.

Dit is wat je van LEVANTOgroep kan verwachten

We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.

Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de CAO GGZ, 45 minimaal € 2.451,- en maximaal € 3.863,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 40 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist. En afhankelijk van de functie een thuiswerkvergoeding.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement)
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vorm geven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Je start in een tijdelijk contract van 1 jaar en als het wederzijds bevalt en bij ongewijzigde organisatieomstandigheden krijg je een vast contract.
 • Een “World-class workplace”, omdat wij vijf jaar op rij het keurmerk “beste werkgever” hebben gekregen van onze tevreden medewerkers.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben

Een enthousiaste collega met LEV en die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben. Dit kenmerkt jou:
 • Je bent in het bezit van een relevant mbo niveau 4 zorgdiploma verpleegkundige en hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt in de psychiatrische doelgroep . Ervaring is mooi meegenomen.
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie.
 • Je begeleidt cliënten door onze kernwaarde LEV toe te passen. Ervaring met krachtgericht methodisch werken is een pré. Net als kennis van psychopathologie.
 • Je bent flexibel en weet iedere cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Ook kun je goed omgaan met weerstand bij verzorging en ondersteuning.
 • Je neemt initiatief en werkt samen met je collega’s naar oplossingen toe.

Dit is LEVANTOgroep

Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij.

Dit is hoe je solliciteert

Solliciteren kan via de volgende link: https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/312494

Voor meer informatie kun je contact opnemen met leidinggevende Jeroen Vievermans via 06-41027002 via of met HR via 088-7077600. Bezoek ook onze website www.levantogroep.nl voor meer informatie over LEVANTOgroep.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.