Ciro zoekt een

Verpleegkundige (uren in overleg)

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige, Ouderenzorg

Wil jij zorg op maat bieden, heb je affiniteit met patiënten met chronisch orgaanfalen en durf je buiten de eigen kaders te denken, bekijk dan onze vacature.

In Ciro zien we de patiënt als specialist van zijn eigen leven. We betrekken patiënten nadrukkelijk bij hun behandeling zodat zij meer regie krijgen. Als verpleegkundige ben je een van onze zorgprofessionals binnen het interdisciplinaire behandelteam. Je werkt als één team samen, voor en mét de patiënt. Behalve behandelcentrum is Ciro ook een kenniscentrum. Door kennis te ontwikkelen, te delen én te blijven innoveren, wil Ciro de beste zorg bieden aan patiënten met een complex chronische longaandoening, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.

Wat ga je doen?

Onze verpleegkundige draagt als volgt bij aan de gespecialiseerde behandeling van onze patiënten:

  • Je levert verpleegkundige zorg op maat voor de patiënt.
  • Je bent de coach en het eerste aanspreekpunt van de patiënt bij de assessments en het behandeltraject.
  • Vanuit observaties, gesprekken en vakinhoudelijke diagnostiek breng je de probleemstelling van de patiënt in kaart. Op basis hiervan stel je zelfstandig de verpleegkundige behandeling op die passend is bij de individuele behoefte van de patiënt.
  • Je onderhoudt contacten met externe deskundigen voor de behandeling en nabehandeling van de patiënt.
  • Je zorgt voor een goede dossiervorming en administratieve afhandeling.
  • Je werkt intensief en laagdrempelig samen met alle collegae in het relatief kleine behandelteam dat bestaat uit verpleegkundigen, paramedici en medisch specialisten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een mbo- of hbo-diploma verpleegkunde. Je kunt goed luisteren en durft duidelijk te communiceren naar patiënten en collega’s. Verder ben je initiatiefrijk en heb je affiniteit met onze voornaamste patiëntgroep met chronisch longfalen. Je herkent jezelf in onze kernwaarden die de basis vormen van onze Ciro-cultuur: kennis en inzicht, durf anders en oog voor detail.

Wat kun je van ons verwachten?

Als verpleegkundige werk je in een gevarieerd team van 37 collega’s. De werkzaamheden vinden veelal op weekdagen plaats en gedeeltelijk in de weekenden. Vanwege het zelfroosteren is er de mogelijkheid je wensen kenbaar maken. Lees op www.ciro-horn.nl het verhaal van onze collega verpleegkundige Ellian en leer meer over onze organisatie.

Ciro is een informele en dynamische organisatie die weinig hiërarchie kent. We zijn een lerende organisatie die dicht bij de patiënt staat om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. We doen ons best ervoor te zorgen dat je je als zorgprofessional kunt blijven ontwikkelen en ambities kunt waarmaken. Onze organisatie ligt in een bosrijke omgeving, waar je tijdens de pauze even heerlijk kunt wandelen. Je auto parkeer je gratis voor de deur.

Een verpleegkundige bij Ciro ontvangt een salaris in FWG 45 (maximaal € 4.015,- bruto per maand, per 1 juni 2024, op basis van 36 uur per week). Wij hanteren de Cao Ziekenhuizen en de (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Bij aanname starten we met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast?

Spreekt de functie je aan, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Kristel Loven of Gwen Diederen, resultaatverantwoordelijken van het verpleegkundig team. Heb je arbeidsvoorwaardelijke vragen, stel deze dan aan Marjolijn Thiessen van de afdeling HR. Je kunt hen bereiken via 0475-587 600.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV dan naar solliciteren@ciro-horn.nl.