Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG - Cicero Zorggroep (Amstenrade, 24-36 uur)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Amstenrade

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij aan de slag bij een gezellig en hardwerkend team en staat de bewoner voor jou écht centraal? Dat komt goed uit want bij zorgcentrum Elvira-Leontine in Amstenrade zijn we op zoek naar een sociale en doortastende verzorgende IG voor 24-36 uur per week! Solliciteer snel!

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG bij zorgcentrum Elvira-Leontine maak je deel uit van het zorgteam, maar werk je ook veel zelfstandig. Het zorgteam stelt een zorgleefplan op met betrekking tot de bewoner en voert dit ook uit. In het plan staan zaken beschreven als medicatie, persoonlijke verzorging en dagbesteding.

Als verzorgende IG voer je ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van injecties of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoren ook tot je werkzaamheden. Als er zich veranderingen bij bewoners voordoen, signaleer je die tijdig. Daar waar dat nodig is, bied je psychosociale begeleiding. Ten slotte zie je toe op de kwaliteit van zorg en begeleid en informeer je bewoners, familie en relaties van bewoners, en je verricht  administratieve taken.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.536,95 bruto per maand en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende)
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met bewoners, collega's en familie.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 3.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Direct solliciteren?
Klik op de knop ‘Solliciteer direct’ en vul het sollicitatieformulier in. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.