Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG - Cicero Zorggroep (Geulle, 16-32 uur)

Dienstverband

16-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geulle

Werkvelden

Ouderenzorg

Zelfstandig werken als verzorgende IG én onderdeel uitmaken van een warm en professioneel zorgteam op een mooi plekje aan de rand van het Heuvelland? Solliciteer dan als verzorgende IG bij zorgcentrum Ave Maria in Geulle voor 16-32 uur per week.

Wat ga je doen?
Je werkt als verzorgende IG bij Ave Maria vaak zelfstandig, maar je bent wel onderdeel van een zorgteam. Het zorgteam stelt gezamenlijk een zorgplan op voor een bewoner en voert dit ook uit. Jij draagt hier in alle stappen aan bij. Zo voer je verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoort tot je werkzaamheden. Daarbij heb je een oplettend oog: veranderingen bij een bewoner signaleer je dan ook tijdig. Daar waar nodig bied je psychosociale begeleiding. Je ziet toe op de kwaliteit van zorg en je begeleidt en informeert de bewoners, familie en relaties van bewoners. Ten slotte verricht je administratieve taken.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.536,95 bruto per maand en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op de ouderenzorg.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met bewoners, collega's en familie.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Ave Maria

Zorgcentrum Ave Maria in Geulle is een zorgcentrum met een warme en huiselijke sfeer. Het zorgcentrum beschikt over de modernste hulpmiddelen en zorgtechnologie waardoor we hoge kwaliteit zorg kunnen leveren. De binding met de lokale gemeenschap is groot.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.