Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG (Flexpool)

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij de nodige ervaring opdoen op verschillende afdelingen en/of wijkteams binnen de ouderenzorg en altijd onder dynamische omstandigheden werken? Dan past deze vacature bij jou!

De flexpool
De flexpool van Land van Horne levert een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van zorg binnen de zorgafdelingen en wijkteams. Om dat mogelijk te maken heb je medewerkers nodig die bereid zijn om op basis van telkens 6 tot 7 weken afdelingen en/of wijkteams te ondersteunen. Dat wordt detacheren genoemd. Doordat je als medewerker van de flexpool op verschillende afdelingen werkt verkeer je eigenlijk in een bijzondere en tevens unieke positie. Ten opzichte van vaste medewerkers van een afdeling heb je namelijk meer mogelijkheden om alle aspecten van de ouderenzorg te leren kennen. Je krijgt te maken met plaatsingen op afdelingen met somatisch zieken, psychogeriatrische cliënten, cliënten met de ziekte van Huntington, de geriatrische revalidatie en de thuiszorg. Dat maakt het werk natuurlijk heel interessant en uitdagend maar het vergt ook een extra inspanning van de medewerker. Je moet als het ware van alle markten thuis zijn. Daarom mag je van ons ook de nodige ondersteuning verwachten om deze uitdagende functie goed te kunnen invullen. Dat doen we onder andere door gerichte scholing aan te bieden en je vaardig en bekwaam te maken en te houden voor voorbehouden en risicovolle handelingen. Land van Horne heeft daarvoor een eigen "Leerplein" die je online, ook thuis, kunt raadplegen. Daarnaast wordt elke detacheerperiode met jou persoonlijk geëvalueerd. Dat gebeurd onder meer aan de hand van reflectieformulier wat je zelf moet invullen en bespreken met de teamleider van de afdeling of wijkteam waar je gewerkt hebt en aansluitend met de coördinator flexpool. Leerdoelen die je daarbij voor jezelf hebt geformuleerd worden dan verwerkt in een plan van aanpak. De flexpool leent zich daardoor ook uitstekend om collega's met een zorgopleiding maar die een afstand tot de zorg hebben opgelopen, de herintreder, weer geschikt te maken voor het werken in de zorg. Daarvoor worden begeleidingstrajecten uitgezet op afdelingen die hier ruime en goede ervaring mee hebben.

BOL-verzorgende IG leerlingen welke bezig zijn in de laatste fase van hun opleiding kunnen ook solliciteren op deze vacature.

Wat je functie inhoudt
Je bent mede verantwoordelijk voor de verpleging en verzorging van de aan jouw toevertrouwde cliënten. Tevens word je belast met het scheppen van voorwaarden voor een optimale zelfstandigheid en de totale sociale begeleiding van de cliënten.

Wat wij vragen
Je hebt het diploma verzorgende niveau 3 IG of een vergelijkbaar diploma. Er wordt verwacht dat je verantwoordelijkheid draagt voor de aan jouw toevertrouwde cliënten. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend. Je kunt je snel aanpassen aan wisselende werkomgevingen en -omstandigheden en laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Je ziet het als een uitdaging om een positieve bijdrage te leveren t.b.v. de verschillende teams waar je aan de slag gaat.

Daarnaast worden eisen gesteld aan je mobiliteit. Je moet namelijk inzetbaar kunnen zijn voor alle locaties van Land van Horne en de thuiszorg Land van Horne, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met aanvaardbare reistijden.

Wat wij je bieden
Bij wederzijds enthousiasme, bieden we je in principe direct een contract voor onbepaalde tijd. De werkuren bepalen we in overleg. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken of daar samen uit kunnen komen. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 35 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Ook krijg je van ons vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast zijn er meerdere secundaire arbeidsvoorwaarden waar je gebruik van kan maken zoals korting op je sportabonnement en toegang tot de online trainingen van GoodHabitz.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de coördinatoren van de flexpool, John Graat T. 06 57 19 00 45, Nathalie Beelen, T. 06 43 84 48 92 of Sjannie Teeuwen, T. 088 987 88 85. Of mail naar flexpoollvh@landvanhorne.nl